Sonyericsson K770
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 04. Okt 2003. 16:29
- Kontakt:
Sonyericsson K770
Ovako, ispao mi je tel nekoliko puta, nista strasno, ali od tada mi ne radi kako treba desna strana dugmica. Naime moram da ih jace stisnem da bi prihvatili komandu. Jel zna neko sta moze da bude problem. Bas me iritira. Ostalo radi vrhunski.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Pa problem je verovatno hardverski, da li su se dugmici pomerili iz lezista ili je u pitanju nesto drugo na to ces najbolje dobiti odgovor u nekom servisu, preporucujem SE servis jer od onih sto rade u servisima na svakom cosku mozes samo da dobijes jos neki kvar...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
bgillegal, druze, pa prvo sta moze biti problem ako ti je telefon kako kazes nekoliko puta ispao... Razmisli... Drugo, kazes da te smaraju servisi, pa ja ne znam nekog koga ne smaraju ali ako vec toliko zelis da sredis telefon sta ti je onda tu problem? Svakako ces ga ostaviti u servisu, bez obzira u koji da odneses...
P.S. Ta garancija koju imas nista ti ne vredi jer je do kvara doslo mehanickim putem...
P.S. Ta garancija koju imas nista ti ne vredi jer je do kvara doslo mehanickim putem...
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 04. Okt 2003. 16:29
- Kontakt:
Hehehe nismo se razumeli, smara me Comtradeov servis jer znam ljude koji su cekali po mesec dana da se popravi telefon i na kraju je placana popravka jer je navodno ljudima ispadao. Uvek im je to izgovor. Tako da jel moze neko da mi preporuci servis koji nije officijalni, gde mogu da odnesem telefon da se sredi. Nije mi ispadao iz aviona, samo normalni ispadi
i ne verujem da ima veze sa tim jer su ti dugmici zezali od kako je kupljen, ali se postepeno povecavalo. Mozda je do tastaturice, mozda do stampane ploce. itd