V3 i problemi sa flasom

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Lazaboj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 15. Jul 2005. 21:07

V3 i problemi sa flasom

Post od Lazaboj »

Igrah se juce malo sa flesovanjem i tokom zavrsetka prijavi gresku.Nije mu prvi put,otkacim sa kabla i probam da ga ugasim hocem,probam da ga upalim i nece.Malo kasnije skontam da je doslo do zeza sa flasovanjem i epilog price upalim telefon ali kad je zatvoren radi kao da je otvoren i obrnuto.Znaci kad je zatvoren na spoljnom ekranu je slikica koja se pojavljuje kad je tel otvoren kad ga malo otvorim vidim da je na ekranu ono sto treba da pokaze kad je skroz otvoren,a kad ga otvorim na spoljnom ekranu mi pokazuje sat ,bateriju slikicu koja stoji kao wallpaper a unutrasnji beo.Mislim da nije do flex kabla vec mozda do prekidaca koji konta kad je zatvoren a kad otvoren.Hvala unapred.Neka admin obrise temu ako nije prikladna.

miodrag75
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jun 2006. 10:11

Post od miodrag75 »

Sa cime se flashovo taj V3i i kako je radio ranije izgleda da si samo zeznuo malko flash najverovatnije nisu nesto uradi kako treba

Lazaboj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Lazaboj »

Iskreno ne znam koji mi je zeznuo tel.Svi ti su radili super ranije i nije bilo problema .Rekli su mi da probam sa nekim drugim bootloader-om pa sta god da se desi javim se.

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 17:10

Post od sleepy85 »

Koliko vidim tu ti je flat u pitanju...bez obzira sto je bio dobar deluje mi da vise nije..stavi drugi pa ces videti..flat se upravo tako ponasa ne flash..

Lazaboj
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Lazaboj »

Svi koji ste mislili Da je flat pogresili ste.Sinoc sam skinuo drugi bootloader tj.razlicit od mog i flas-noga sa tim i radi kao da se nista nije ni desilo.Hvala vam svima.Moze i loock ako nema niko nista da doda.

sleepy85
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 14. Sep 2007. 17:10

Post od sleepy85 »

zanimljivo da je flash...deluje kao da je flat...on se obicno tako ponasa..sve u svemu bitno je da si to odradio pa sta je da je neka je hehe :lol: :lol: :lol:

Odgovori