Flet kabl na n80?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Flet kabl na n80?

Post od ilkebgd »

Zanima me da li je tacno sto neki pricaju da n80 ima jako lose odradjen flet kabl i da vrlo cesto mora da se menja...

koja je cena zamene,koliko kosta original flet a koliko kopija?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

ilkebgd, nije istina. Ok, moguce da je neka serija imala los ali sto se mog iskustva tice, i iskustva onih koje poznajem a koji su imali ili imaju N80 flet je sasvim ok. Koristio sam N80ie nekih godinu dana i nikakvih problema nisam imao sa njim, zaista imam pozitivno misljenje o tom telefonu, a i slajd mu je utegnut bio kao prvog dana.

ilkebgd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Dec 2008. 05:42

Post od ilkebgd »

Evo sad gledam oglase i u svakom drugom pise "nov flet kabl" :D sto znaci da je stari riknuo :D pa zamenjen...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ne znam, pricam za svoje iskustvo sa tim telefonom. Kupljen je nov, ja ga drndao godinu dana pa ga prodao prijatelju i taj ga jos uvek koristi, sto bi znacilo da telefon ima oko 2 godine a flet nije otisao. Zavisi ko ga i kako ga koristi...

ProfiTel
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 16. Mar 2009. 15:27
Kontakt:

Post od ProfiTel »

N80 nije poznat kao drasticno losh sto se flet-a tice,ali nije ni problematican(kao npr U600,U700...) - znaci zlatna sredina :wink:
naravno da vek trajanja zavisi i od onoga koji ga koristi.
U principu svaki slajd telefon treba stedeti(znaci javljas se na slusalicu a ne na slajd itd...)
cena varira naravno u zavisnosti od kvaliteta i garancije koju dobijas na uslugu.Mi kopije ne_ugradjujemo.
8)
orjentaciona cena (+-)
je za kopiju 15tak,original 25e
pozz

Odgovori