Imam problem koji se retko i nasumicno javlja,ali se javlja.
...da sam nedostupan,ne mogu da uspostavim pozive,ne stizu mi poruke,
a pritom na mobu signal je pun (crta gore-dole).
Nakon izvesnog vremena stignu mi poruke o prpustenim pozivima,i sve se vraca u normalu.
Desava mi se kad-kad da telefon pravi "ono" pucketanje kada je blizu zvucnika,kao kad te neko zove.
Hvala unapred.
Nedostupan - a pun signal na display-u?
Ovo se i meni dešava na Vipu, moguće je da koristiš njihovu mrežu. Ako koristiš, idi na podešavanje mreže i izaberi mrežu ručno da bude mt:s ( e sad pošto nisi rekao koji telefon koristiš, može da ti piše YUG 03, Telekom Srbija i tome slično ) od tada mi se javljaju manji problemi i koliko toliko je bolji signal
Nokia Lumia 630
Takodje sam i ja imao slican problem. Kad sam imao Sonyericsson p990, na dual modu je imao signala samo tamo gde ima 3g signala, a samo u gsm modu nije imao signala.
To se desavalo zato sto je telefon bio sa Vodafona, a ja sam mu posle ubacio originalni software. Kad sam vratio stari vodafonov softver, nestali su problemi sa signalom
To se desavalo zato sto je telefon bio sa Vodafona, a ja sam mu posle ubacio originalni software. Kad sam vratio stari vodafonov softver, nestali su problemi sa signalom