pozdrav svima .ima d 900 vec vise od dve godine i prezadovoljan sam bio sa njim sve dok bluetooth nije prestao da radi iz cista mira ,kad odem u opciju bluetooth i upali bluetooth on zablokira i moram mu vaditi bateriju,a kad jedva nekako upalim bluetooth ne prepoznaje ga nijedan telefon ,nemam pojma koji mu vrag molim vas pomagajte.UNAPRED HVALA!!!
ArMiN-91, ne bih rekao da je iz cistog mira...pre mi lici na posledicu ispadanja, nekadasnjeg, skorasnje, nije bitno...AKO sam u pravu 2 su moguca razloga:
-BT Modul....zameniti popravka cca 1200,00 din i NE MOZETE sami to uraditi jer Vam treba ispravan BT Modul , nesto alata, i nesto znanja
-maticna ploca telefona ostecena (najcesce ispod CPU-a koji je zaliven)
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
Sve cesce stradaju BT moduli na D900 i na D900i.....u skorije vreme sam imao dva tri komada.Dva resio zamenom BT, jednog nisam nikako mogao resiti...stavio drugi BT uradio rebuild BT adrese i opet ista stvar...startuje BT i prijavi gresku u komunikaciji...
Probaj soft reset, možda ti to reši problem ( samo vraćaš podešavanja na fabričke postavke tj. ne brišu se fajlovi, ali za svaki slučaj napravi kopiju podataka )
Slanje i primanje podataka dok je do tada zakucavao do 50,60 ili 90% i neće dalje ili uopšte neće da šalje ili u najgorem slučaju da ne mogu da nađem nekog a nekoliko njih već uključili BT i posle reseta mi je bilo sve rešeno
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.