Razmisljao sam da idem na 'master reset' i da vidim da li ce imati poboljsanja. Ali postoji jedan problem!
 Svi kontakti su mi u memoriji telefona (imam ih puno, i na sim kartici to ne bih mogao da smestim), a ako bih isao na 'master reset', sve bih vratio na fabricki podeseno i ti kontakti bi mi se izbrisali. Pokusao sam sa 2 velika programa, koje sam skinuo sa 'neta, da preko njih kopiram u kompjuter kontakte i sms poruke, ali nece!
 Svi kontakti su mi u memoriji telefona (imam ih puno, i na sim kartici to ne bih mogao da smestim), a ako bih isao na 'master reset', sve bih vratio na fabricki podeseno i ti kontakti bi mi se izbrisali. Pokusao sam sa 2 velika programa, koje sam skinuo sa 'neta, da preko njih kopiram u kompjuter kontakte i sms poruke, ali nece!  Iako pise da su i za sony ericsson t650i.
  Iako pise da su i za sony ericsson t650i.  Ne znam u cemu je problem!
  Ne znam u cemu je problem!Sto se drugih stvari tice, potpuno sam zadovoljan, telefon je perfektan, odlicne funkcije i nisam imao nikakve druge probleme!
Molim bilo koga za pomoc, ko moze da mi kaze u cemu je problem ili kako da ga resim! Ili ako neko zna koji program mogu da koristim za ovaj model sony ericsson-a, da bih prebacio kontakte i sms poruke(koje su manje bitne) u kompjuter. Ali dajte mi preporuku za program koji provereno radi i za t650i. Hvala unapred!