Jel postoji neki nacin da se nadje izgubljena sifra memo kartice? Probao sam i 12345 i sve moguce varijacije koje meni "ring the bell", ali jednostavno nema sanse da se setim. Fora je u tome sto je fon bio na popravci i od kad sam ga dobio moram da ukucam sifru da bih pristupio kartici, sto ranije nije moralo, a ja tu sifru ne znam.... Help
U pitanju je nokia 6233.
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!
Prepao sam se da sam ostao bez kartice, ali putem pokusaja i pogresaka iz ne znam kog puta uspeo sam da provalim sifru, sad jos cekam da se fon napuni (formiram bat.), pa da promenim u nesto sto necu zaboraviti. U trenu kad sam izvalio sifru, fon se ugasio
Mod->lock
Sometimes we hurt the ones we love, other times we just hurt those who get in the way!
Peter_Forsberg, ako je u pitanju neki noviji model koji ima li-ion ili li-polymer bateriju, nema potrebe za 'formiranjem baterije'. Puni je samo dok ne pokaze da je puna.
Peter_Forsberg, 6233, ako se ne varam, koristi Li-Ion baterije. Li-Ion (i Li-Polymer) baterije se ne formiraju. Posto 99.999999999% telefona proizvednih u poslednjih 3-4 godine koristi Li-Ion ili Li-Polymer to znaci "baterije se ne formiraju" - tacka.
Card reader NE MOZE da vidi zakljucanu karticu !!!!!!!!!!!!!!!! Ali nijedan i nikako !!!!!!!
Symbiani novije generacije traze lozinku naravno ali dobijes opciju "formatiraj mem.karticu",time kod nestaje ali i podaci odlaze trajno.
Probaj druze da formatiras mem. karticu,pa pokusaj preko programa "Card recovery" (ima ga ne net-u) da povratis podatke sa kartice. Nikada nisam to radio da bih ti objasnio tacan postupak,ali pokusaj,nemas sta da izgubis...
oscar1980,
Kada formatira karticu bilo kojim Symbianom,ne pomaze nista,Card recovery nema sta da nadje
Jedino resenje je da se kartica odradi mmc reseterom,potraziti u nekom servisu,on resetuje pasword tako da kartica postaje vidljiva citacima,isto podaci bivaju izgubljeni,ali posto je sad citac vidi odradi se Card recovery.
pozz
Jel ima neki nacin da se provali sifra na memorijskoj kartici,naime ja sam na jednom telefonu zakljucao mem.karticu i kada hoce da je ubacim u drugi trazi mi sifru,ali sam je zaboravio dali postoji nacin da se provali sifra?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.