narode, imam mnoooogo veliki problem zvani nokia n91, radila je ok bas neko vreme medjutim u poslednje vreme nece da otvara nista sa harddiska u njoj osim ako se pusta muzika i to iz muzickog plejera, prvo su nestale sve slike, video zapisi i ostalo iz galerije, jos tad sam pokusao da formatiram medjutim izbaca poruku "HDD not available", sledece se pobrisale sve ikonice od programa sto sam instalirao na HDD, i danas da ukljucim cam kaze "feature not supported" a jos uvek se tesim da HDD nije crkao jer mogu da otvorim muziku koja je na njemu i da ga otvorim ne kompu e sad...
1) da li se telefon okrece protiv mene kao na terminatoru i ima zelju da me ubije? (salim se)
jos uvek pod 1)

probao sam sve sa kodovima poput *#7370# i *#7380# medjutim ti kodovi resetuju samo memoriju telefona dok E: (HDD) ostaje netaknuto, tako da to nije pomoglo, da li ce da pomogne skroz reinstalacija symbiana??? i ako hoce kako to da uradim?

2) el postoji neki drugi nacin da se spasi ovaj telefon osim da ga udomim kod nekog na selu, pa nek razmislja on sta ce i kako ce sa njim?

Hvala unapred