problem sa HTC P3300
problem sa HTC P3300
vec mi je covek rekao za to ali bi da mi neko potvrdi...naime desi mi se da se telefon jednostavno ukoci i da nista ne moze da se pretisne niti uradi, ne reaguje uopste...izvadim bateriju i vratim i sve radi odlicno, posle nekog vremena, otprilike dan dva, desi se ista stvar, nekad i vise puta na dan. tada kad se ukoci , nisam dostupan i nije u funkciji . Sta to moze da bude ? ( dobio sam odgovor da je do softvera i da ubacivanje drugog kosta 2000dinara ) da li moze tu da bude i drugi neki razlog ILI ?
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
kostadin, Najlakse ti je da flesujes telefon...Naravno mislim da u tvom slucaju(HTC P3300) je bezveze da dajes toliki novac za nesto sto prilicno nije tesko i sto uz malo muke mozes samda odradis.Odes na xda-developers i za 40 minuta ces da nadjes sta ti treba,nadjes odgovarajuci ROM i flesujes teleofon.Citaj sve pazljivo da ne bi zeznuo telefon. Posle flesa ces da vidis da li je do softwera ili ne.....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
video sam kako to ide, odprilike i odradio sam ubacivanje novog roma, proverenog i stabilnog, brzog i pouzdanog...i dalje se desava ista stvar...a ja pojma nemam sta to moze biti...telefon kad radi radi, sve odlicno bez problema i odjednom se u nekom trenutku u dzepu recimo, zakoci i ni makac, samo vadjenje baterije i opet sve radi kad ga upalim...ima li ko ideju sta drugo moze biti...ocigledno je majstor koji mi ga je prodao znao za ovo, a ja ne znam kako to da resim ?
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Da li ste promenili i Radio part (takodje ROM samo ROM Radio)? Ako i to ne pomaze...ccc...onda je problem sa maticnom plocom telefona i potrebana je fizicka popravka
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!