GSMHACKER, jel mozes da mi dekodiras htc tatoo sa vipa, probao sam preko neta, preko onih firmi sto salju kodove, nisu uspeli jer je vip navodno nesto menjao
gsmhacker, mislim da nema potrebe da ti detaljno objasnjavam. Zato samo kratko pitanje, radis li 128MB upgrade za Universal i koliko kosta? Ako ne radis, da li znas ima li neko u Srbiji ko to radi ili da ga saljem za Sloveniju?
Ljudi treba mi hitno poklopac za bateriju za HTC Hero. Jel ima neko neki predlog? Gde da tražim??
Marko-xxxxxxxxx
Broj uklonio:gameforce:Sve informacije preko PP.
Hteo sam da zastitim displej od grebanja na HTC Tattoo pa mi je drugar kupio zastitnu foliju. Cime da ocistim displej da bih ga odmastio i prilepio foliju na njega? Drug mi savetuje alkoholom ali ja se nesto plasim da li smem da ga tim cistim. Jel neko zna da li se dobijaju i dugmici ispod displeja kada se naruci dodatna maskica od fabrike?
Gorane uzmes krpicu za naocare i lepo ispoliras displey i onda nalepis foliju.(obicno se uz foliju i dobija)..Sto se tice maskice ne dobijas i dugmice samo "oklop"...
E pa hvala dimi89 na savetu. Dobio sam krpicu uz foliju ali je bolja krpica za naocare. A sama folija ima 2 zastitne folije na sebi. Prvo se skine zastitna folija sa crvenom nalepnicom i nalepi na ekran. Kada se istera sav vazduh onda se skine druga zastitna folija sa plavom nalepnicom i to je to.
hvala i to je pola zavrsenog posla i jedno pitanje dali postoji mogucnost slanja za Podgoricu
ili da mi das neki kontakt da bse cujemo kada ja nadjem kombinaciju da mi posaljes pozdrav
Da li neko ima slusalice za Qtek 9090 ?
Ako ne, da li postoji mogucnost nesto alternativno da se nabudzi, jer je ulaz za sluske 2.5'' bananica,pa razmisljam, moguce da onda mogu bilo koje 2.5'' sluske (ili eventualno 2.5->3.5'' adapter,pa neke 3.5'' sluske ) ?
Nokia 6630/Kingston MMC Mobile 1GB/Apacer Card r/w 23in1
Trebalo bi da mogu bilo koje 2.5mm i one 2.5 od Nokie. Svojevremeno sam koristio te kombinacije na S200, Hurricaneu i Tornadu, samo nisam siguran da i mikrofon radi.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.