Nokia E66 mass storage problem.
Nokia E66 mass storage problem.
Imam Nokiu E66 i skoro sam izbrisao neke vazne fotografije koje su bile na memoriji telefona a da bi pokusao da ih povratim, moram da povezem tel. kao mass storage da bi softwer za recover radio. Problem je kad povezem tel. preko USB kabla i izaberem mass storage mod nista se ne desava. Instaliran PC suite i driveri i kad Pc Suite mod za povezivanje izaberem sve normalno radi a mass storage nikako. Ne prijavljuje ga komp. Nemam memorijsku karticu ,mozda je zbog toga a zaista su mi vazni isbrisani fajlovi pa bih stvarno bio zahvalan na svakoj pomoci.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
MarkoKi, da li je na E66 uopste moguce internu memoriju videti u mass storage rezimu? Zar mass storage rezim nije rezervisan za pristup memorijskoj kartici?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Internoj memoriji se preko kompa može pristupiti jedino u PC suite modu, i naravno da je komp ne vidi ukoliko tel priključiš u Mass storage modu.. Koliko sam upoznata, nije moguće povratiti izbrisane fajlove sa interne memorije tel.. 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
MarkoKi, spojio, ne spojio karticu - internu memoriju E66 neces videti kao "mass storage", to nije kvar nego osobina telefona. Inace, uzimajuci u obzir nisku cenu memorijskih kartica (<1000 din za 4GB microSDHC) nije mi jasno zasto ne koristis memorijsku karticu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora