Nokia E66 mass storage problem.

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
MarkoKi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 02. Maj 2010. 23:01

Nokia E66 mass storage problem.

Post od MarkoKi »

Imam Nokiu E66 i skoro sam izbrisao neke vazne fotografije koje su bile na memoriji telefona a da bi pokusao da ih povratim, moram da povezem tel. kao mass storage da bi softwer za recover radio. Problem je kad povezem tel. preko USB kabla i izaberem mass storage mod nista se ne desava. Instaliran PC suite i driveri i kad Pc Suite mod za povezivanje izaberem sve normalno radi a mass storage nikako. Ne prijavljuje ga komp. Nemam memorijsku karticu ,mozda je zbog toga a zaista su mi vazni isbrisani fajlovi pa bih stvarno bio zahvalan na svakoj pomoci.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

MarkoKi, da li je na E66 uopste moguce internu memoriju videti u mass storage rezimu? Zar mass storage rezim nije rezervisan za pristup memorijskoj kartici?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Internoj memoriji se preko kompa može pristupiti jedino u PC suite modu, i naravno da je komp ne vidi ukoliko tel priključiš u Mass storage modu.. Koliko sam upoznata, nije moguće povratiti izbrisane fajlove sa interne memorije tel.. :(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

MarkoKi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 02. Maj 2010. 23:01

Post od MarkoKi »

Pa ja sam procitao da moze da se povrati sa interne mem. ako je komp. prihvata kao mass storage ali moj tel. izgleda moze tako da se spoji samo kad ima mem. karticu....tako da ostajem bez fajlova :) Hvala u svakom slucaju

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

MarkoKi, spojio, ne spojio karticu - internu memoriju E66 neces videti kao "mass storage", to nije kvar nego osobina telefona. Inace, uzimajuci u obzir nisku cenu memorijskih kartica (<1000 din za 4GB microSDHC) nije mi jasno zasto ne koristis memorijsku karticu.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Odgovori