Baterija za BT handsfree

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Baterija za BT handsfree

Post od Miškoni »

Prebacio sam post iz druge teme da ne mešamo priču.
Miškoni napisao:Pošto pominjete baterije, imam i ja jedno pitanjce. Da li mogu negde da se nabave male baterije za BT handsfree, 3,7V, 60mAh? Tražio sam na netu ali slaba vajda.
hallo napisao:Miškoni, ima li neka oznaka na samoj bateriji?
hallo, ima oznaka ali nisam našao bukvalno ništa. Baterija je za Nokia BH-105 slušku, evo je sličica:
Slika
Veličina je 24x10x3mm, neispravna elektronika i otpala plus nožica. U startu nije radilo, kupljeno u inostranstvu pa ništa od garancije. Inače, sama slušalica je ispravna, radi sa drugom (velikom) baterijom.

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

Miškoni, moze se dobaviti direktno iz Nokia-e...cenu cu javiti u ponedeljak..mislim da ispo 10e nece biti...inace nove BH-105 12,5eur
Pozdrav
Btw...zasto mislite da je elektronika neispravna? Najcesce i jeste razlog los lem na +...
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

hallo, da, kapiram da se ne isplati zamena baterije nego se lepo kupi nova slušalica i rešen problem. Posebno ako se uračuna i utrošeno vreme za nabavku i zamenu. Hvala ti u svakom slučaju. :)

Edit: sad videh i dodatak. Baterija preko elektronike ne pokazuje ništa dok bez nje ima nekih 2,9V (kada se "zabode" instrument u mesto gde je bio plus pin).

Odgovori