C5 fabricka greska

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Vaffan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Jun 2010. 17:46

C5 fabricka greska

Post od Vaffan »

Napokon sam dobio c5 iz slovenije, narucio sam beli jos pre mesec dana, no nesto se iskomplikovalo sa slanjem i cekao sam do sad. Vadeci ga bio sam presrecan jer je ovo telefon kakav mi bas odgovara..
No ne lezi vraze, odmah sam primetio gresku

Evo fotke, sa drugog tela dok ne nadjem kabal za fotoapart.. Nadam se da vidite da je plastika u gornjem desnom uglu izvitoperena, jednostavno stoji tu neprirodno. I ocito je da to nije to

http://img713.imageshack.us/img713/4028/fotka4.jpg

Kakva je procedura u ovakvim slucajevima?
Stvarno ne zelim da nosim telefon ovako, smeta mi za oko.. cak sam ga vec stavio u fioku da ga ne gledam jer sam se strasno iznervirao.

Pomognite mi da dobijem normalan telefon, jer ispade kao da trazim svemirski brod a ne obican telefon za 150 evra, i dobijem ga sa fabrickom greskom..
Od ovakvog malera jedino da covek pobegne u neki alternativni univerzum!

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Cek,ne razumem sta mi sad treba da radimo ? :?

Vaffan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Vaffan »

:)
Do sad sam kupio na desetine telefona, nikad nisam imao ovakav problem, i ne znam sta da radim.

Ovakav telefon ne zelim. Da li imam mogucnost da zamenim? Kakve su procedure prilikom ovakvih situacija?

Ukoliko Dr. Grga znas nacin na koji bih ja mogao da dobijem ispravan telefon, a ne ovakav sa greskom, molim te objasni mi kako.

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Vaffan, morao bi malo vise da razjasnis. Kako si ga narucio iz Slovenije? Neki rodjak ili prijatelj ti ga je tamo kupio u radnji pa poslao? Ako je tako onda je stvar prosta posalji ga nazad da ga zamene. Kakvu si garanciju dobio?
Generalno ne shvatam kakvu drugu pomoc ocekujes. Ako nemas garanciju koja vazi u Srbiji niko ti nece za dzabe otkloniti kvar. Ako imas validnu garanciju i odgovarajuci racun mozda ce ti u ovlastenom servisu otkloniti kvar, ali ni to nije sigurno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Vaffan
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Vaffan »

Pa ne zelim 'drugu' pomoc, vec samo prvu.

Tomas, u pravu si, prijatelj ga kupio i donio, ja preuzeo i dao mu novac.
Donio kuci, ono vidim nije u redu.

Znaci jedino resenje da ga posalje nazad? I upotrebi racun i garanciju?

Ali sobzirom da je problem hardware-ski, kako da ja dokazem da sam tel takav dobio, da ga nisam ja izvitoperio?
Mislim.. meni je ocigledno da nisam mogao ja to da uradim, ali.. kad ovaj ode u radnju, oni to moraju da prihvate?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Vaffan, da li ce to da prihvate zavisi od njihove procene da li je kvar fabricki/njihova krivica. Niko ti ovde tu ne moze pomoci. Jedino besplatno resenje je da se posalje nazad i upotrebi racun i garanciju. Ako su ti racun i garancija tu, mozes da probas da odneses u ovlasceni servis u Srbiji, u teoriji bi trebali da priznaju validnu garanciju ali sumnjam da ce je prihvatiti. Nista drugo nije moguce uraditi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Bas tako,racun i garancija i nazad....ali postoji tu sad jedna velika stvar,telefon je mogao da se iskrivi i u transportu ili ko zna gde,zato se kada se potpisuje garancija,prvo dobro pogleda proizvod,ja iskreno mislim da ti nece prihvatiti reklamaciju,uostalom procitaj PAZLJIVO na cega se odnosi data garancija...

Nemoj da me razumes pogresno,zakon stiti kupce,ali stiti i prodavca....zamisli ja ti sad prodam telefon i tebi posle 100 metara iz radnje ispadne i izgrebe se......i ti se ladno vratis i trazis drugi ili sta vec........e to ne ide,nego kad potpisujes,onda se slazes da prihvatas takve uslove garancije i da si proizvod video i kupio ga u vidjenom stanju.

U svakom slucaju,zelim ti puno srece,

Odgovori