Zna li neko da li može da se odkodira nokia 5130 XpressMusic?I ako neko zna da li bi mi rekao kako se to radi?
Inače kupljena je u Vip-u.
Hvala i pozdrav
Nokia 5130 XpressMusic
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
sanjke, Moze...kupite odgovarajuci alat(cca 300eur), kupite kredita za Server za taj alat (cca 200eur minimum), naucite kako se radi tim alatom i otklljucate Vas telefon...ili platite nekome ko to vec ima i ume cca 65eur i bude gotovo za 5h do 48h.
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
Sale_M,
Takva je situacija i shvatite da je to ZA SAD JEDINI NACIN DEKODIRANJA SL3 NOKIA telefona.
Da li je lopovluk ili ne,ja ne bih da komentarisem......uslove diktiraju drugi a ne ja....
Zbog svega toga,ljudi koji mi dodju u radnju sa tim pitanjem " moze li,koliko kosta",odgovorim im da ne moze pa neka misle sta god hoce i nek nekom drugom govore da je to lopovluk ili sta vec,a i ako im se ne svidja nek uloze 500-600 evra MINIMUM + log na svaki pa nek rade oni.......
Eto,takvo je stanje,sto ne znaci da neko nece iznaci jeftinije resenje u doglednom periodu......
pozz
Takva je situacija i shvatite da je to ZA SAD JEDINI NACIN DEKODIRANJA SL3 NOKIA telefona.
Da li je lopovluk ili ne,ja ne bih da komentarisem......uslove diktiraju drugi a ne ja....
Zbog svega toga,ljudi koji mi dodju u radnju sa tim pitanjem " moze li,koliko kosta",odgovorim im da ne moze pa neka misle sta god hoce i nek nekom drugom govore da je to lopovluk ili sta vec,a i ako im se ne svidja nek uloze 500-600 evra MINIMUM + log na svaki pa nek rade oni.......
Eto,takvo je stanje,sto ne znaci da neko nece iznaci jeftinije resenje u doglednom periodu......
pozz
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa to sam i ja hteo da kazem jer sigurno i proizvodjaci i operateri se trude da sto vise onemoguce dekodiranje iz razloga profita operatera kod koga je kupljen telefon.Znam da kada sam pre dve godine hteo da dekodiram k510 to je kostalo oko 700 din.ali eto sa novijm modelima i to se menja.
drgrga a ko kodira telefone za odredjenog provajdera sam provajder ili proizvodjac.
drgrga a ko kodira telefone za odredjenog provajdera sam provajder ili proizvodjac.
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
A dali ja mogu da dam jednu "opasku" sto se tice komentara o LOPOVLUKU : Zasto se na velikom broju foruma raspravlja o tome, lopovluk, nije realno... a sta reci o tome, kada su izasle 6280 Nokije, dali se neko seca koliko je kostalo dekodiranje istih... NE... e oa ja se secam, kostalo je 150 DM, i niko se nije bunio ko je hteo da dekodira isti ! A zasto se sada MUSTERIJE bune ?
Mislim da znam odgovor, ali nebi da prepricavam pricu koja je prepricana do sada, jedno par hiljada puta !
Mislim da znam odgovor, ali nebi da prepricavam pricu koja je prepricana do sada, jedno par hiljada puta !