telefon mi je par puta ispao i sledece stvari se desavaju :
nekada kada je zakljucan, i kada ga otkljucam ( pomerim slajd na gore) mi se zabrlja ekran, onako se sve boje premazu i vidi se cudno... nekada se i ugasi ekran ( ali telefon radi).. sta je problem, da li vredi popravljati i koliko bi kostalo...
hvala
Problemi sa N95 8GB
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
- :: iPhone 6 64gb SG
- Kontakt:
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
Layne_Staley,
Kakvi detalji ?Ja resim takav kvar i toliko naplatim uz garanciju za tu popravku.....vreme za popravku 1 dan.
Znaci dobijem telefon u ruke,popravim i sledeceg dana je kod vas u rukama.To je za one koji zive ovde,ali posto ne znam odakle ste,onda je vec stvar kurirskih sluzbi i njihove brzine...
pozz
Kakvi detalji ?Ja resim takav kvar i toliko naplatim uz garanciju za tu popravku.....vreme za popravku 1 dan.
Znaci dobijem telefon u ruke,popravim i sledeceg dana je kod vas u rukama.To je za one koji zive ovde,ali posto ne znam odakle ste,onda je vec stvar kurirskih sluzbi i njihove brzine...
pozz
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
zivim u beogradu 
jel imas servis ili gde da dodjem ? kako da te kontaktiram ? da li radis jos neko servisiranje telefona ( tipa zatezanje slajda) .. itd..
daj broj pa da se dogovorimo

jel imas servis ili gde da dodjem ? kako da te kontaktiram ? da li radis jos neko servisiranje telefona ( tipa zatezanje slajda) .. itd..
daj broj pa da se dogovorimo

There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
- Layne_Staley
- Mobil manijak
- Kontakt:
pa ja te molim vec u 2 posta da mi posaljes detalje kako da te pozovem... nemoj da si takav, nego mi posalji u pp kako da te pozovem i odakle si .. ne zelim serlok holmsa da mi popravi telefon..
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Pozdrav ljudi, na poklon sam dobio Nokiu N95 (manje vise unistenu) no problem je sledeci... Telefon se upali sve super cuje se zvuk ali ekran ne reaguje ni 5 posto. Ja mislim da je otisao Flet kabel...
Kolika je cena opravke i i kolika je cena zamene maske i tastature?
(u pitanju je obicna Nokia N95, ne 8G )
Kolika je cena opravke i i kolika je cena zamene maske i tastature?
(u pitanju je obicna Nokia N95, ne 8G )
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
Pozdrav svima...imam jedno pitanje za strucnjake... moj N95 8GB kada ukljucim normalno podigne sistem i pronadje mrezu ali posle par sekundi pocinje sam da se restartuje nekoliko puta i zatim zakuca i ne reaguje ni na jedno dugme te moram da vadim bateriju da bih pokusao ponovo. Nosio sam ga u servis ali kazu da ne veruju da je u pitanju virus nego nesto na ploci... Da li je neko imao slicno iskustvo i da li je opravka moguca? Hvala unapred!