Nokia 5130 Vestica u telefonu

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Feb 2010. 00:08

Nokia 5130 Vestica u telefonu

Post od Pimpdude »

Pozdrav svima.Treba mi pomoc oko ovog telefona,hteo bih da izbegnem odlazak kod servisera :) Najme ovaj telefon koristi moja devojka,i u poslednja dva dana je pocela da se pojavuje vestica :o :shock: Nemam pojma da li je to virus,ali interesuje me da li je neko imao takav slucaj. Prvo su pocela da se pojavuju samo crtice a sad stoje 2 prave vodoravne crte sirine oko 3 milimetara a izmedju njih mala vestica u trcecom polozaju :D :lol: A najgore je to sto kad se i sasvim iskljuci telefon (izvadi i baterija) ono se i dalje moze videti.Ne bas jasno ali vidljivo je...

Jel moze nekako da se uradi hard reset??? Nasao sam neki kod,ali kad to ukucam trazi mi neki drugi kod za odobrenje ali to ne radi... :smutny:

Veliko hvala svima unapred,nadam se da ce mi neko moci pomoci... :)

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Pimpdude,

Druze,bez ljutnje,ali menjaj dilera !!!!!!

kakva bre vestica,kakav crni hard reset kad si sam rekao da ti to stoji i kad izvadis bateriju....u prevodu:

Crko ti je displej,tacnije nagnjecen je ili udaren,pa su pojedini pixeli mrtvi.....pravac servis......

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

:lol: :lol: :lol: komsije ce da me biju...pa ovo jos nisam nigde video...sedim i smejem se sam sa sobom,vestica u telefonu :lol: :lol: :lol: sad ce drgrga majstor to da sredi taman,ce posle da budu beli kafane i beli konji na dipsleju :lol: :lol:

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Pimpdude »

Moram i da napomenem da je telefon 3godine super radio,a sad je ovo pocelo... :shock: AKo nista drugo,kupice se drugi telefon,dosta je sluzio ali devojci je prirasatao za srce pa najvise zbog toga... Odnecu u servis kad budem isao u grad pa cemo videti sta i kako... Inace mislim da nisu mrtvi pixeli,zbog toga sto su neke pixele zelene boje,neke crvene,a taman sve namesteno da izlgleda kao vestica koja trci... :D Je li to slucajnost ili sta,stvarno nemam pojma...

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Aj, molim te, ako nije problem, slikaj to, pa postavi sliku da vidimo. Verujem da su mnogi znatizeljni sa vide kako to izgleda. :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

mezzano, u pravu si daj da vidimo stvarno kako to izglega
vestica koja trci :lol: :lol: :lol:
ka zna ma sve je moguce.

:lol: :wink: A najgore je to sto kad se i sasvim iskljuci telefon (izvadi i baterija) ono se i dalje moze videti.Ne bas jasno ali vidljivo je... :wink: :lol: ovo je vec za razmisljanje.

ione
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Feb 2009. 07:28

Post od ione »

Pimpdude
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Pimpdude »

Veceras idem kod devojke,uslikacu pa cu postaviti ovde... :-) Nije vestica kroz ceo ekran,nego onako od par milimetara... Ugl. videcete...

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Pimpdude,

Ipak to druze nisu cista posla.....ili ko sto ti rekoh gore: menjaj dilera-sipa ti drogu u heroin !!! :lol: :lol: :lol:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

e ovo moram da vidim! :lol: :lol: :lol:

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25

Post od majkon80 »

Рођени,па шта би са вештицом?одлтете?ајде сликај да видимо тај нови вирус,бар да се пазе људи за убудуће

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

majkon80,

Izgleda da me poslusao,promenio dilera :lol:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma covek popravio telefon i odleteo metlom sa :lol: :lol: . Ili jos uvek slika sliku. MA ce bidne slika samo se vi :lol: :lol: :lol: ..

Odgovori