Ovlašćeni prodavac telefona
Ovlašćeni prodavac telefona
Interesuje me gde mogu da kupim telefon (konkretno Nokia), ali da ga dobijem zapakovanog kao na snimcima sa naslovima "Nokia xxx unboxing" na Youtubu, tačnije, sa "sigurnosnom trakom" zalepljenoj na kutiji, koju bi predamnom skinuli? Pogledao sam ovlašćene Nokia prodavnice na nokia.rs i tamo postoji spisak tih prodavnica, ali prvenstvno me interesuju vaša iskustva. 

- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
losmibre, u svakoj ovlascenoj prodavnici, koja prodaje legalno uvezene aparate, ces ga dobiti upakovanog u originalno pakovanje namenjeno nasem trzistu. Ako imas spisak ovlascenih prodavnica na nokia.rs to je to, slobodno kupi u nekoj od tih radnji. Jedino sto ces morati da insistiras da ti donesu neotvaranu kutiju u nekim radnjama, posto ponegde pokusavaju da prvo prodaju kutije koje su otvarali da bi pokazivali potencijalnim kupcima.
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Sub, 14. Avg 2010. 15:08, izmenjeno 1 put ukupno.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
odg
mezzano, naravno da neće, nisam toliki laik, najviše me interesovala informacija o "sigurnosnoj traci".
losmibre,ne mora da se skine nalepnica,jer na samoj originalnoj kutiji pise IMEI telefona,pa nema potrebe ni za otvaranjem iste.
Inace,nalepnica koja se lepi na garanciju se takodje nalazi sa spoljne strane kutije,tako da sem ukoliko ne insistiras na otvaranju kutije da bi proverio proizvod,apsolutno nema nikakve potrebe za otvaranjem.
Jedino ukoliko se sam garantni list nalazi negde "duboko" u kutiji,onda bi morali da je i otvore.
Inace,nalepnica koja se lepi na garanciju se takodje nalazi sa spoljne strane kutije,tako da sem ukoliko ne insistiras na otvaranju kutije da bi proverio proizvod,apsolutno nema nikakve potrebe za otvaranjem.

Jedino ukoliko se sam garantni list nalazi negde "duboko" u kutiji,onda bi morali da je i otvore.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II
Naravno da ne bih insistirao ako bih dobio kutiju sa sigurnosnom trakom kao na snimku, tj "Security sticker"-om kao što momak na snimku kaže. Hvala fox 

- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
losmibre, xe...AlphaCopy i Mobis su u prosloj godini (a naravno i u SVIM prethodnim godinama ali nisu UHVACENI!) prodavali Nokia telefone sa NAVODNOM WorldWide garancijom a u stvari su telefone kupovali od Nokia-e BEZ garancije po cenama nizim do 50% od telefona kupljenih sa WorlWide garancijom...priupitajte za WorldWide garnciju...
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!