pre nekih mesec dana odjednom je prestao da mi radi active sync na omniji, iz cista mira.. sta god da sam probao jednostavno nikako nije mogao da se poveze fon preko media centra, iako je to zadnjih godinu dana radio bez ikakvih problema i povezivao se. Mass storage mode je sve vreme radio najnormalnije. I pre par dana odjednom fon vise nije hteo da se puni - ni preko punjaca, ni preko USB-kablica, ni preko auto-adaptera. Konstatuje da je priklucen punjac (cuje se zvuk) ali ne zapocinje punjenje. Reda radi probam hard reset, ne verujuci da ce mu to pomoci, ali pomoglo je - i najnormalnije je punio, ali active sync i dalje nije radio. medjutim, danas opet nije hteo da konstatuje punjac, ni USB kabl. Opet uradim hard reset i opet radi punjenje, i slucajno probam active sync na drugom racunaru (koji retko kad koristim) - i tamo i to radi!
znaci - iz cista mira (niti mi je ispadao fon, niti sam nesto novo instalirao zadnjih par meseci) je prestalo da radi punjenje bilo kojim nacinom, koje se posle hard reseta povratilo, pa ponovo izgubilo, pa posle jos jednog hard reseta opet povratilo.. A evo danas ponovo ne radi..
ne bih bas pred svako punjenje baterije da radim hard reset