Pozdrav svima.
Problem sa telefomom se sastoji u sledećem. Telefon uredno propoznaje wlan signal. vidi se sve, naziv, jačina... međutim kada pokušam da se konektujem telefon izbaci obaveštenje da nema wlan mreže. napomena telefon je kupljen svega 2 dana putem telenor ugovora. molim za savet. unapred hvala
Nokia E72 problem
Problem još nije rešen
Na javne mreže uspevam da se konektujem bez problema ali na "kućnu varijantu" nikako. Kada postavim pristupnu tačku, kako mi je predloženo, telefon uspostavi vezu ali mi izbaci poruku POGREŠNO IME SERVERA. Kada pogledam detalje veze vidim da telefon stalno pokušava da se konektuje ali ne uspeva. Da li negde grešim pri podešavanju ili je nešto drugo u pitanju. Ovo već postaje umarajuće, pomagajte ako možete. Napomena, Mreža je provereno otvorena.
Na javne mreže uspevam da se konektujem bez problema ali na "kućnu varijantu" nikako. Kada postavim pristupnu tačku, kako mi je predloženo, telefon uspostavi vezu ali mi izbaci poruku POGREŠNO IME SERVERA. Kada pogledam detalje veze vidim da telefon stalno pokušava da se konektuje ali ne uspeva. Da li negde grešim pri podešavanju ili je nešto drugo u pitanju. Ovo već postaje umarajuće, pomagajte ako možete. Napomena, Mreža je provereno otvorena.
mirkony, ako je u pitanju tvoja mreža, onda bi trebalo da proveriš podešavanja rutera, ali ako je u pitanju tuđa mreža, moguće je da je zaključana MAC adresama onih koji tu mrežu koriste tako da u tom slučaju iako ne stoji katanac, ne može da se pristupi mreži i to mnogima stvara dodatnu konfuziju kada su u pitanju ,,otvorene'' mreže. Ukoliko si pristupao sa drugog uređaja toj mreži bez problema, probaj da uradiš hard reset, nekad i to pomogne.
Nokia Lumia 630