Nokia E72 problem

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
mirkony
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2010. 18:24

Nokia E72 problem

Post od mirkony »

Pozdrav svima.
Problem sa telefomom se sastoji u sledećem. Telefon uredno propoznaje wlan signal. vidi se sve, naziv, jačina... međutim kada pokušam da se konektujem telefon izbaci obaveštenje da nema wlan mreže. napomena telefon je kupljen svega 2 dana putem telenor ugovora. molim za savet. unapred hvala

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Nisi napisao ciju mrezu si pokusao da koristis,svoju ili nekog drugog.Ako wifi signal nije tvoj moguce je da ima neku zastitu,probaj sa nekim drugim wifi signalom,jacina mora da bude najmanje 30%.

mirkony
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mirkony »

Bez razlike. Ne mogu da pristupim ni otvorenim mrežama ni šifrovanim. kod ovih drugih bi trebao da mi postavi upit za user i pass, zar ne. ništa od toga. iako je jačina signala i 100% posle pokušaja logovanja izbaci obaveštenje da nema wlan mreže.

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

Mozda nesto treba cacnuti u podesavanjima!? 8)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ako je 100% mozda je zakljucana mac filterom tad nema ono katance ali ti ruter vlasnika nedozvoljava pristup.Ako si siguran da je mreza otvorena idi u podesavanja,veza,odredista i probaj tu da postavis pristupnu tacku tog wiralesa ili probaj na neku drugu lokaciju i sa nekom drugom wirales mrezom.

mirkony
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od mirkony »

Problem još nije rešen
Na javne mreže uspevam da se konektujem bez problema ali na "kućnu varijantu" nikako. Kada postavim pristupnu tačku, kako mi je predloženo, telefon uspostavi vezu ali mi izbaci poruku POGREŠNO IME SERVERA. Kada pogledam detalje veze vidim da telefon stalno pokušava da se konektuje ali ne uspeva. Da li negde grešim pri podešavanju ili je nešto drugo u pitanju. Ovo već postaje umarajuće, pomagajte ako možete. Napomena, Mreža je provereno otvorena.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

mirkony, ako je u pitanju tvoja mreža, onda bi trebalo da proveriš podešavanja rutera, ali ako je u pitanju tuđa mreža, moguće je da je zaključana MAC adresama onih koji tu mrežu koriste tako da u tom slučaju iako ne stoji katanac, ne može da se pristupi mreži i to mnogima stvara dodatnu konfuziju kada su u pitanju ,,otvorene'' mreže. Ukoliko si pristupao sa drugog uređaja toj mreži bez problema, probaj da uradiš hard reset, nekad i to pomogne.
Nokia Lumia 630

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Probaj da resetujes i ruter,ali neka podesavanja ce ti se sigurno ponistiti ali ako znas da ih posle ponovo podesis probaj i to.

logi1
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Avg 2010. 21:39

Post od logi1 »

Da li si resio jer i meni se javlja isti problem ,a sve je pre neki dan super radilo.Cini mi se da ne radi od kada sam prihvatio poruku za podesavnje od telenora

Odgovori