Zdravo!
Do pre neki dan, moj K800i je radio perfektno...a od skoro je pocelo da zeza 'back' dugme...jednostavno, ne reaguje. Otvorio ga, ocistio...nista. Imam utisak kao da je sam taster na ploci tastature spusten, da tako kazem. Svi ostali su jasni i svaki mogu da aktiviram vrhom jagodice. Jedino 'back' ne mogu. Cak ni vrhom toreksa. Da li cu morati da placam serviserima zamenu cele ploce ili postoji nesto sto ja mogu sam da uradim?
Hvala!
Dugme 'back' na K800i
Dugme 'back' na K800i
xe-xe
moj telefon. kupljen nov. originalna maska i tastatura. bio je flawless do pre neki dan, iako na poslu guta tonu prasine, znoja i zivotinjskih dlaka
i pomislio sam da skinem foliju, ali posto to nikad nisam radio, malko zazirem. rastavljanje telefona i ciscenje-OK, nesto vise-frka.
dakle, kako se to radi? dovoljno je da povucem foliju, zar ne?

i pomislio sam da skinem foliju, ali posto to nikad nisam radio, malko zazirem. rastavljanje telefona i ciscenje-OK, nesto vise-frka.
dakle, kako se to radi? dovoljno je da povucem foliju, zar ne?
xe-xe
sredjeno
bakarna patina odmascena WD sprejom (izvini skar sto te nisam poslusao
), skinuta stapicem za usi i vrhom najtanjeg srafcigera koji sam nasao. fon kao nov...samo sto nije
za sad radi. videcemo ubuduce. kad se ne bi kvario, cini mi se da ga nikad u zivotu ne bih promenio!
@ skar
jos jednom, hvala puno na podrsci!
bakarna patina odmascena WD sprejom (izvini skar sto te nisam poslusao

za sad radi. videcemo ubuduce. kad se ne bi kvario, cini mi se da ga nikad u zivotu ne bih promenio!
@ skar
jos jednom, hvala puno na podrsci!
xe-xe