Nokia 8800 - problem sa baterijom
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Nokia 8800 - problem sa baterijom
Ljudi skoro sam dobio malo korištenu nokiu 8800 standardnu. Dobio sam onaj punjac da mob stoji i 2 baterije. E sad jedna baterija se naduvala nekako i sa njom ne radi mob a sa drugom upalim mob i prikljucim na punjac i nakon par sekundi prikaze da je baterija puna. Krenem obaviti poziv (napominjem da je punjac i dalje ukljucen iako vise ne puni jer je pisalo da je puna bat) i cim mi se covjek sa druge strane javi meni prikaze da je baterija prazna i ugasi se mob iako je punjac ukljucen. Ugasi se mob i nastavi se puniti isto par sekundi i prestane. Moze li mi neko reci do cega bi to moglo biti, da li do telefona ili do baterije? Telefon ima samo 28h razgovora i u odlicnom je stanju. Nebi davao pare na bateriju ako je do telefona. Ako je neko imao takav kvar molio bi ga za pomoc. Pozdrav
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
"Majstor" koji bi ti dao odgovor bez prethodo detaljnog pregleda aparata, nebi smeo sebe da naziva istim (zato je i stavljeno pod navodnicim).
Tako da ti je najbolje da odes kod nekog proverenog strucnog lica da ti to pogleda i kaze.
Kristalnu kuglu koriste oni koji sebe nazivaju majstorima, a u stvari ........
Tako da ti je najbolje da odes kod nekog proverenog strucnog lica da ti to pogleda i kaze.
Kristalnu kuglu koriste oni koji sebe nazivaju majstorima, a u stvari ........
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Ukratko, najvjerovatnije je bateroija. Ovo sto kolega gore rece stoji.. ne treba nagadjati ali meni licno ide na bateriju jer nema dovoljno snage da izdrzi pozvi a to sto pise da je puno, vjerovatno sto je i neispravna.
Odnesi u neki servis koji moze ubaciti, odnosno ima bateriju za 8800 pa neka napune testiraju ili sta vec.
Prije toga pitaj koliko ce te kostati i testiranje i sama baterija.
Odnesi u neki servis koji moze ubaciti, odnosno ima bateriju za 8800 pa neka napune testiraju ili sta vec.
Prije toga pitaj koliko ce te kostati i testiranje i sama baterija.