Imam problem sa baterijom ili sa telefonom? baterija redovno radi sve je ok,do trenutka kada nekoga krenem da pozovem,tada mi se isprazni baterija i ugasi telefon.
Da li neko moze da mi pomogne o cemu se radi?
Pre toga ne smetano kuckam poruke,slusam muziku i do 2h,baterija pokazuje da je puna sve redovno,samo kad pozovem nekog telefon pojede bateriju.
n97mini jede bateriju
I ja imam isti problem. ne znam vise sta da radim sa fonom zbog toga. i kad hocu da pozovem nekog a i kad me zovu on se iskljuci jer je navodno prazna betarija. a baterija drzi i po nekoliko dana bez pricanja. znaci, da koristim virles, gledam filmove, slusam muziku, za sve to drzi baterija ekstra. ali kad hocu da pozovem, ili neko me pozove odma se iskljuci. nije problem u flesovanju, jer je moj fon relativno sloro flesovan u servisu. sve aplikacije uredno zatvaram, bas iz tog razloga da mi ne bi vuklo energiju iz baterije. da li neko zna sta bi mogao da bude problem?? kupio sam mu i drugu betariju, i u pocetku je kao bilo bolje, ali evo nema ni mesec dana, ista prica i sa ovom baterijom. pocinjem da sumnjam u punjac, mozda je do njega...ali opet razmisljam, ne bi mi za druge stvari toliko drzala baterija...
(((( pls help!
(((