Nokia E71 problem sa tastaturom!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Neshke24
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 22:10

Nokia E71 problem sa tastaturom!

Post od Neshke24 »

Imam problem sa e71, kupio sam ga u Handy prodavnici pre vise od 2 godine i sve je bilo ok dok mi do pre dva meseca nije otkazala tastatura (nijedno dugme ne radi osim za paljenje i gasenje telefona). U prvom servisu mi rekose da je problem sa kristalima, zamenise oni meni kristale, uzese 500din, i telefon je normalno radio nekih 20ak dana i opet isti kvar, odem u drugi servis oni opet zamenise kristale, i posle 20ak dana isti scenario... Vratim se u drugi, kazem kakav je problem, oni mi kazu da mora cela tastaturna ploca da se menja, i traze 30e, ja ne budem lenj odem u prvi servis oni mi kazu da su dugo kristali i drzali, i da mu nema leka... Sad nzm sta da radim... Zna li neko ko bi mogao da mi pomogne? neki servis, nesto? Mislio sam da odem u Handy da vidim da li oni vrse popravke telefona koji su uzeti kod njih, iako je istekla garancija, posto nzm da li oni vrse te usluge...

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

zamenise oni meni kristale, uzese 500din
U ovome zecu lezi grm..... :D za 500 dinara prosto je nemoguce zameniti "kristale",jer ih ima 2 a kostaju u nabavci skoro pa toliko......Elem da ne duzim, i jedni i drugi su ti samo prelemili ili ti "preduvali" emmi filtre tastature ili popularne "kristale".
Da su stavili nove kako Bog zapoveda ne bi vise bilo problema sigurno....ali uvek je lakse na brzinu uzeti pare za burek i jogurt....

Pozdrav,

Neshke24
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 10. Dec 2009. 22:10

Post od Neshke24 »

U majku im,al su prevaranti :) Jos obojica mi rekli kako nisu uzimali pare za kristale jer su uzeli sa starog telefona nego su samo uzeli pare za ruke :)

Odgovori