Dakle, imam sledeci problem. Do malopre sam imao 2.3.6 android ili koji vec, ni sam ne znam
I resim da ubacim novi, i sve lepo odradim, tako da je sada 4.0.4 . Medjutim, zakljucao sam ga retard
Poskidao sam sve ove programe koje su spominjali na forumima. Root, pa unlock, medjutim ne desava se nista.
djordje9393, alal vera ala si objasnio šta se desilo sa telefonom
Sačekaj da nazovemo Milana Tarota... Da rekao je da moraš da staviš hekleraj do pola TV i da gledaš grand paradu... Popraviće se telefon sam od sebe
Moram malo da se našalim, ali nisi lepo opisao kako je došlo do problema i koji je problem nastao... Šta znači ne dešava se ništa???
Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU
Moras odneti telefon kod nekog servisera koji ima neki alat(box) za Sams...tada kad ti je otkljucavan telefon radilo se t.z.v. patch metodom sada ide na FULL unlock i mozes posle raditi sa njim sta hoces....pozz
E hvala vam i za Milana i za sve haha
Snasao sam se Chobby88 sam, skinuo sam neke app i nesto sam radio, nemam ti pojma ni sam uglavnom otkljucao sam ga
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.