SE K 750i
- mihajlovic
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39
evo odavde skini programchic za "flashovanje" i sve sti ti treba je Data cable***
http://myk750.lasyk.net/sub/59/ALL/date ... page1.html
http://myk750.lasyk.net/sub/59/ALL/date ... page1.html
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.
- rower
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
- Kontakt:
Hm,sto se tice dzojstika to ti je boljka na SE telefonima!
Ako ga dosta koristis,jednostavno se istrosi,oslabi kontakt na ploci!
Imao sam t610,t630,k700 i na svima je zezao dzojkstik!
Meni je uglavnom na dole kocio,moras malo jace da pritisnes!
Najbolje bi bilo kad bi mogao da se zameni,kao tastatura,ali to ne ide bas lako,zalepljen je diraktno na plocu!
Ako ga dosta koristis,jednostavno se istrosi,oslabi kontakt na ploci!
Imao sam t610,t630,k700 i na svima je zezao dzojkstik!
Meni je uglavnom na dole kocio,moras malo jace da pritisnes!

Najbolje bi bilo kad bi mogao da se zameni,kao tastatura,ali to ne ide bas lako,zalepljen je diraktno na plocu!

- rower
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
- Kontakt:
Mislim da moze da se popravi,ali je malo komplikovano i verovatno skupo!
Proveri u nekom servisu,pitaj da li su radili to na nekom telefonu!
Nije resenje ako ti neko nesto "nabudzi" posto treba pazljivo da se skine(da ne osteti plocu),a onda treba drugi da se verovatno zalemi ili zalepi necim!
Ako hoces da ti traje obavezno promeni precicu za poruke,stavi na neki drugi taster i manje koristi dzojstik!
znam da je neophodan,ali...
---Da ti iskreno kazem jedan drug je 2kom. t630 bukvalno bacio kad im se pokvario dzojstik!
Jedan je dao nekim klincima da se igraju,a drugi prodao za 20e!---

Proveri u nekom servisu,pitaj da li su radili to na nekom telefonu!
Nije resenje ako ti neko nesto "nabudzi" posto treba pazljivo da se skine(da ne osteti plocu),a onda treba drugi da se verovatno zalemi ili zalepi necim!
Ako hoces da ti traje obavezno promeni precicu za poruke,stavi na neki drugi taster i manje koristi dzojstik!

---Da ti iskreno kazem jedan drug je 2kom. t630 bukvalno bacio kad im se pokvario dzojstik!
Jedan je dao nekim klincima da se igraju,a drugi prodao za 20e!---
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
Nije komplikovano a ni skupo,cesta boljka kod losijih modela SE-a je sto PRASINA udje u sklop i moj burazer ih je ko zna koliko ocistio i proradili su kao novi,retko koji je morao da zameni zbog grubog rukovanja!Ne bi smelo da kosta nista narocito ako ga ociste a i zamena je do 10 evra!Ali nemoj da buges grub ako nece pa da ostetis kontakte na ploci,posle ce skupo da te kosta,zato cim primetite da zateze odnesite da ga ociste i bice kao nov!
Pozdrav
Pozdrav

hvala na komentarima...
sto se tice rukovanja ja spadam u one korisnike koji nikada ne bi ni spustili telefon na nesto sto ga moze oguliti a kamoli da grubo rukujem njim...
stvarno vodim racune ali kao sto vidim ovakve se stvari desavaju svakom... P.S odnecu telefon na popravku sutra ali mislim da cu da uzmem D750 nov ili W800i posto mi se ti SE modeli bas svidjaju...zaboravih samo da pitam,ima li neke vajde kupovati ova dva modela,naravno da li im je taj dzojstik kvalitetniji? zbog toga bih promenio telefon...pozz