Displej za S65
Displej za S65
Поздрав свима! Синоћ сам имао јединствену незгоду из које је (осим мојих леђа) дебљи крај извукао дисплеј мог вољеног телефона S65. Нестрпљиво вам се обраћам да ми помогнете и да ме упутите како, код кога и на који (најповољнији) начин да санирам последицу разбијеног екрана. Из једног сервиса, из града одакле сам, ми траже 35 eвра за поправку. Додао бих још и то да су све операције телефона, осим наведене, визуелне, у функцији. Молим вас да ме неко посаветује што хитније. Х В А Л А
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
Желим да вас известим да сам донео одлуку да полупани дисплеј заменим новим и исту сам спровео у дело. Али "не лези враже". Маску за S65, која је при удару такође била уништена, не могу нигде да пронађем. У Шапцу је сигурно нема (провери сам код 92% сервиса) а у Београду готово сигурно (проверио на репрезентативном узорку од осам бољих сервиса мобилних телефона). Информација коју ми је већина проследила гласи "с` обзиром да овлашћени дистибутер Siemens-a у Србији не постоји, шанса да је (оригинал маску об. аут.) без специјалне поруџбе негде купим равна је томе да Н. Жигић оде у Реал из Мадрида у овом прелазном року (потписник овог поста је пасионирани љубитељ фудбала, навијач Црвене Звезде и репрезентације Србије). Уколико неко од вас мобилних фанова, редовних, нередовних учесника и случајних пролазника има неку употребљиву, конструктивну идеју или релевантно - егзактну информацију како и на који начин (повољно) превазићи ову новонасталу ситуацију нека је одмах проследи распамећеном власнику 65-це. Као и до сада захвалан сам на сваком коментару који је у функцији разрешења мог проблема.
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 22. Nov 2006. 09:43
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Aco, verovatno nisi obratio pažnju ali ova tema datira od kraja avgusta, supy je do sada ili rešio problem ili digao ruke. Svejedno, neka stoji odgovor, možda nekome zatreba ali ubuduće proveri datum.
● PRAVILA FORUMA ●