Displej za S65

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
supy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 23:49

Displej za S65

Post od supy »

Поздрав свима! Синоћ сам имао јединствену незгоду из које је (осим мојих леђа) дебљи крај извукао дисплеј мог вољеног телефона S65. Нестрпљиво вам се обраћам да ми помогнете и да ме упутите како, код кога и на који (најповољнији) начин да санирам последицу разбијеног екрана. Из једног сервиса, из града одакле сам, ми траже 35 eвра за поправку. Додао бих још и то да су све операције телефона, осим наведене, визуелне, у функцији. Молим вас да ме неко посаветује што хитније. Х В А Л А

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

supy, to je ta cena sa ugradnjom,mozes naci samo jos skuplje. Vidi koliko ti se isplati,koliko kosta polovan a koliko kosta displej,mozda je bolje prodati ga za delove i uzeti drugi nov telefon jer ipak je taj sa tobom izvukao deblji kraj.

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

8) u ns je 30e po meni vredi ga jos menjati jer mozes polovan s65 prodati bar za 80 - 90 pa i 100 e 8)
Phone market
sve za vas mobilni telefon

supy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 23:49

Post od supy »

Желим да вас известим да сам донео одлуку да полупани дисплеј заменим новим и исту сам спровео у дело. Али "не лези враже". Маску за S65, која је при удару такође била уништена, не могу нигде да пронађем. У Шапцу је сигурно нема (провери сам код 92% сервиса) а у Београду готово сигурно (проверио на репрезентативном узорку од осам бољих сервиса мобилних телефона). Информација коју ми је већина проследила гласи "с` обзиром да овлашћени дистибутер Siemens-a у Србији не постоји, шанса да је (оригинал маску об. аут.) без специјалне поруџбе негде купим равна је томе да Н. Жигић оде у Реал из Мадрида у овом прелазном року (потписник овог поста је пасионирани љубитељ фудбала, навијач Црвене Звезде и репрезентације Србије). Уколико неко од вас мобилних фанова, редовних, нередовних учесника и случајних пролазника има неку употребљиву, конструктивну идеју или релевантно - егзактну информацију како и на који начин (повољно) превазићи ову новонасталу ситуацију нека је одмах проследи распамећеном власнику 65-це. Као и до сада захвалан сам на сваком коментару који је у функцији разрешења мог проблема.

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

na zalost prijatelju u gadnoj situaciji nema nigde jos te maske , pogotovo ne original. treba da stigne neka roba kinezima za desetak dana pa cemo videti sta stigne.
Phone market
sve za vas mobilni telefon

ACA Tehnicar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Nov 2006. 09:43

Post od ACA Tehnicar »

Cao Supy Javlam se iz Beca, imam ovde radnju i u ostalom radeo sam nekoliko godina u Siemens servisu pa ti mogo svakako pomoci sa tvoim problemom oko maske S65 (mislim da imam jos jednu kuci original)

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Aco, verovatno nisi obratio pažnju ali ova tema datira od kraja avgusta, supy je do sada ili rešio problem ili digao ruke. Svejedno, neka stoji odgovor, možda nekome zatreba ali ubuduće proveri datum.

Odgovori