Prolazio sam buvljakom pre neki dan i naleteo na Alcatel Easy DB.Posto je kostao 1000 dinara bez da ga probam uzeo sam ga za slucaj da odem na neku vikendicu gde je mreza slaba.Ali kada sam stigao kuci i upalio fon,ispisala mi se poruka na nemackoj i telefon trazi da unesem neku sifru.Probao sam i 0000 i 000 i 1234 i jos xxxxx slicnih kombinacija ali uzlud.Moze li neko da mi pomogne da resim problem?
Unapred hvala
Legendarni Alcatel Easy DB
- Lomnica_city
- Expert
- Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
- :: Alcatel Idol Ultra
- :: Nokia N82
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
Ako trazi kod telefona , postojala je na netu neka sifra kojom je bilo moguce otkljucati telefon (provereno), ali samo ako je napominjem kod zakljucavanja telefona, ali ako je zakljucan na mrezu , onda samo dekodiranje preko kabla (cini mi se da je sifra bila *# pa onda otkucati dirke na kojima se nalaze slova reci alcatel #, ali mi se cini i da je negde u sredini bila i nula, neznam nisam vise siguran, znam da je bilo na neku foru kao kod za ulazak u nokijin tajni meni (**war0anty#)
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Jones,
Alcatel DB je UVEK bio zakljucan na mrezu....i dan danas uradim recimo 3 komada mesecno, verovao ili ne NEKORISTENA
Alcatel DB je UVEK bio zakljucan na mrezu....i dan danas uradim recimo 3 komada mesecno, verovao ili ne NEKORISTENA

GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!