problem sa zvonom na N70

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
cirokv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 09. Jan 2007. 21:06

problem sa zvonom na N70

Post od cirokv »

molio bih ako neko zna da mi kaze sta je problem kod N70?Pri prijemu poziva(nema pravila kada ce to da se desi,nekad uzastopno 3-4 poziva,a nekad posle 4-5 poziva 2 ili 3 sledeca prave problem)zvono pocinje da mutira i da usporava melodiju uz povremeno krchanje i pucketanje.podseca kao na kasetu koja zavija.inace tel je star oko 7 dana i ima najnoviji softver verziju 5.0638.3.0.1 od 18.09.2006.pozdrav

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

cirokv, jel instalirana neka aplikacija ili program u međuvremenu? Od kada se pojavio problem? Jel od samog početka korišćenja?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

cirokv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od cirokv »

problem se javio nakon 3 dana koriscenja,a inace sam instalirao par aplikacija koje nemaju veze sa tonovima i koje su mi normalno radile na 6630.ako mislis da moze to da zeza ja cu lako da prebacim karticu koja je njegova originalna i koja ima samo par fabrickih aplikacija i da probam.

cirokv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od cirokv »

probao sam i bez memorijske kartice i isti problem se javlja.u radnji gde sam kupio tel su mi rekli da je to zbog 3g mreze i da ona pravi problem...

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

cirokv, ajoj...ne mogu da verujem da su lupili takvu glupost, da rington na mobilnom mutira zbog 3g mreže... :o :shock: :blinky: ...Mada je čudno to što ti se dešava s obzirom da imaš najnoviji firmware koji nema problem sa zvukom...Ipak pokušaj sa patch-om koji imaš da nađeš na Nokia sajtu među aplikacijama i software-u za N70... :wink: :) Ili ga formatiraj...ko zna šta se u njemu zeznulo... :?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

cirokv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od cirokv »

verovala ili ne ali meni normalno radi kad iskljucim 3g i ostavim samo gsm mrezu,ali videcu jos jedan dan kako ce da bude.pozdrav
p.s skinuo sam patch ali isto se desavalo.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

cirokv, onda probaj format telefona...jer i ja imam istu verziju firmwarea, i 3g mi je non stop uključen, ali nemam tih problema...ili, ako ti ne treba 3g, kao što je kod većine slučaj, nemoj ni da ga uključuješ... :roll:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

cirokv, ma nosi ga nazad tamo gde si ga kupio,sto su ti prodali 3g telefon,koji nece normalno raditi na 3g mrezi,mislim stvarno bzvz! Po meni bolje ti je da ga reklamiras dok je jos nov,ko zna sta ce posle da izmisle
Pozz
D500&E71

cirokv
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od cirokv »

ma ja sam i hteo da ga menjam al me je prodavac ubedio da tu smetnju trenutno pravi 3g jer je totalno losa.nema veze,sacekacu jos malo,mozda se javi neko sa istim problemom.tel normalno zvoni kad je iskljucen dual mod.pozdrav

Odgovori