Bela N6630,gde?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
dycaz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Feb 2007. 18:56

Bela N6630,gde?

Post od dycaz »

Zanima me gde imaju da se kupe originalne maske za N6630 i koliko kostaju.Ja sam hteo da kuim belu pa me zanima da li postoji u originalu?

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

NE postoji bela,a originale mozes kupiti u AlphaCopy,mada ih i Mobis prodaje ali su meni bezobrazno trazili 900 dinara za ugradnju (otprilike 1/3 minuta posla za oko 1/3 cene cele maske) i nisu hteli da prodaju bez ugradnje sto znaci da su idioti!!
Pozdrav 8)

dycaz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 02. Feb 2007. 18:56

Post od dycaz »

Koje jos postoje boje za masku?I koliko kostaju u AlphaCopy(da li i oni naplacuju ugradnju ili ne?)?

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@lomnica_city: koja glupost, pa maska se menja kao na 3310 !!! Apsolutno isti posao, menja se za 10 sekundi (ako pozure).....

Totalna glupost..... Bolje nek stave lepo vecu cenu ako vec hoce pare nego da se blamiraju tako... Ali fora je sto se za ugradnju ne placa PDV :D :lol: :lol:

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

dycaz, što se tiče original maski to lepo pogledaš na Nokia sajtu koje su sve boje telefona u ponudi...A ako ti ne smeta neoriginalna maska...onda možeš da biraš čak i nijanse gotovo svih boja...I to možeš da nađeš u svakoj malo opremljenijoj prodavnici ili servisu mobilnih telefona... 8) :wink:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

:D ma kakva original maska kad hoces belu boju nema veze a i nema original bele boje sto posto. u stvari ljudi nece da stavljaju jeftinije maske ili ti kineze jer se brzo gule sto je stvarno istina ali brate ako hoces belu masku ona ne moze da se oguli u crno nego je uvek bela.!!!!! :P
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Odgovori