Odmah da kazem da sam isao na search i nisam uspeo da nadjem ali sigurno da se ovo jos nekom desilo.Lepo ja promenim sim kartice i vec mi je baterija bila pri kraju.Vratim opet onu koju vise koristim i primetim da je baterija nekako vruca.Ugasi se on i ja stavim da se puni.Dodjem ja posle 15 min da vidim da li me je neko zvao i vidim da jos stoji crveni indikator(zaboravio sam da kazem da je u pitanju motorola e1000 stara godinu dana).Uzmem ga al ono telefon skoro vreo.Verovatno da je baterija crkla pa samo greje al reko da pitam da nije mozda otisao onaj deo za kontrolu punjenja???P.S.Stavio sam bateriju u zamrzivac jer mozda se povrati.
Edit:
Sada se malo manje greje ali opet mi se cini da vise greje nego obicno.Doduse sada je presao na sledecu crticu...
Vrela baterija
Ma nisam.Takav je kao sto je kupljen.I to je odjednom poceo.Znaci nista pre toga nije pokazivao sem sto je ponekad seckao u toku razgovora.Nego star je godinu i nesto.Dosta puta je ispadao tako da ga je verovatno sve stiglo...Traze mi 30e da probaju da ga poprave al kao sanse su manje od 50%.Samo ne znam da li se isplati jer ok je da ga poprave al to moze brzo posle opet da se javi pa sve iz pocetka...Onda bih dao vise od 50e i nista...Odlucio sam da kupim nov tel al neki malo komercijalniji