Juče mi je pomenuti telefon up'o u vodu do pola tj. samo tastatura.
Kad sam ga izvadio, radio je, i odmah sam ga ugasio?
Šta dalje, pošto sam čuo razne savjete da ga treba samo dobro osušiti i ne paliti 2-3 dana... Jeli to dovoljno. Da li ga treba nositi u servis na čišćenje ili....
SE Z530i upao u vodu
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
SE Z530i upao u vodu
I Bog je Srbin...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Pa zavisi u kakvu ti je vodu upao..Ako je slana onda definitivno u servis na ciscenje ili da ga sam rasklapas sto i nije pozeljno bez odredjenog tutorijala. Ako je pak voda slatka, tipa u kadu ti je upao, a voda pri tom nije prljava i nije prepuna hlora onda samo sacekas da se doooobro osusi ali niposto ne pokusavaj da ga fenom ili necim slicnim susis i to je to. Trebao bi da se upali. Usput mu ocisti i malo kontakte od baterije i telefona kao i ono sto ti je dostupno
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
stavi ga malo na sunce da se sunča pocrni i dehidratira. posle toga će sve normalno raditi. nemaš razloga za paniku meni je t28 bio ceo pod vodom jedno pola sata...beše to pre jedno7 godina.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
OK momci sve je to ok da ste vi susili svoje telefone (i da je to bilo pre 100 godina) i da oni rade , sve je to ok ali ajde da stvarno pomognemo coveku. u 80 % slucajeva moze se tako ``osusiti`` telefon ali time niste resili problem . pitanje je dana kada ce poceti da se kvari mozda deo po deo a mozda se samo ugasi i kraj. svako ko ovo radi malo duze i bavi se servisom zna da kada telefon bude pokvasen vi u stvari birate izmedju ciscenja telefona od recimo 400 dinara plafon (cak i ako je ciscenje u ultrazvucnoj kadici -sto se preporucuje) ili da vam taj osmeh sa lica (zbog toga sto vam je telefon preziveo plivanje) skine prvi serviser kod koga odnesete telefon (nakon recimo mesec dana) i kada vam pokaze na sta lici ploca vaseg telefona posel kvasenja. dakle nemojte se igrati sa time jer ko nema mogucnost da otvori svoj telefon i propisno ga ocisti stvarno bi trebao da poseti servis.
- _______________
Izmenio Akki, zabranjeno pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS]. Koristi blagodeti formatiranja teksta, kao što ja uradih na ovom postu, ako želiš nešto da naglasiš.
Phone market
sve za vas mobilni telefon
sve za vas mobilni telefon
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
E, ovako, 'fala svima koji su se potrudili da pomognu, ja sam danas upalio telefon, i radi k'o singerica!
Što se tiče cimanja do zervisa, svaka čast i njemu i ultrazvučnoj kadici
, ali ja u blizini nemam pošten servis, tako da ću morati što prije naći neku ovcu od čovjeka da mu uvalim tel! (i naravno kupim 6680...)
Što se tiče cimanja do zervisa, svaka čast i njemu i ultrazvučnoj kadici

I Bog je Srbin...