750i kamera

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Tapazzirung
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 29. Okt 2006. 02:05

750i kamera

Post od Tapazzirung »

E evo mene sa jos jednim problemom..... :uhuh:

Naime,danas mi je ispao telefon,vadio sam ga iz futrole,i on je okinuo o asfalt....

Spoljasnjih ostecenja nema,sve radi....osim kamere :cry:

Kad ukljucim kameru,on se zablokira,sve se zamrzne,cuje se neko klik...i tako stoji,30-ak sekundi....

Ima li pomoci ili....... :cry: :cry: :cry:

Premestio iz teme 750i:gameforce

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
:: Galaxy Note 3
Kontakt:

Post od vertu »

Pa sta da ti kazem,mozda je najbolje da ga nosis u servis,mislim najsigurnije :wink:
<<<Black N96>>>

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Kako si ukljucivao kameru,jel si samo povukao poklopac ili si to uradio iz menija.Aj probaj sta se desi kad to uradis iz menija.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Milane, nije tu nesto u redu cim se sve zamrzne.Ja sam imao problema kad sam cam ukljucio posle tri meseca ne koriscenja telefona,al se nije "ukocio".
<<<Black N96>>>

Tapazzirung
Novajlija
Novajlija

Post od Tapazzirung »

I kad povucem poklopac,i kad udjem u opciju kamere preko menija,desava se isto....zablokira se....cuje se klik...i tako ostane...

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Tapazzirung, lepo ja rekoh nosi ga u servis,ako si iz bg mogu da ti preporucim jedan dobar. 8)
<<<Black N96>>>

Tapazzirung
Novajlija
Novajlija

Post od Tapazzirung »

Pa odnecu ga u servis,to je neminovno.... :uhuh: ,ali reko da vidim kakve su posledice,ili bar da zakljucim o cemu se radi,tj sta se pokvarilo...

Jel moze da se menja samo kamera ako je riknula?

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Moze,al za cenu ne znam da ti kazem koja je :(
<<<Black N96>>>

Tapazzirung
Novajlija
Novajlija

Post od Tapazzirung »

Divota....

A koliko kosta kamera otprilike?

A zamena je garant neka kineska,koja slika 256 boja i slike budu mutne do neprepoznatljivosti...

Nije taj mali deo otisao,otvorio sam juce zadnji poklopac,sve stoji i radi ok,samo kad ukljucim kameru,klik....i dovidjenja....cini mi se da je ona krepala.... :(

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

Tapazzirung, pa najbolje ti je da pitanje oko samog kvara i popravke postavis u delu foruma-SERVISIRANJE,tamo ima par servisera koji postuju,pa ce ti oni vec objasniti sta,kako i koliko kosta!!!
D500&E71

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Tapazzirung, to sam i ja hteo da kazem,ko zna da li oni i imaju tu original SE kameru,sigurno ne.Jer ne vidim da se ni po online prodavnicama delova za SE ne pojavljuje kamera.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

vertu
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od vertu »

Zvao sam jedan od meni dobrih servisa i kaze bas to da nemaju original kamere :smutny:
<<<Black N96>>>

Tapazzirung
Novajlija
Novajlija

Post od Tapazzirung »

kameru cu sutra srediti(ako bog da) u servisu,ako ne,razbicu tel u delove,uzeti staru 3210 nokiu,i moliti boga da mi se ne ugasi kad mi je najpotrebnija.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

mislim da ti se podje ukljucuvat automacki AF.. vidi kako ti je dugme za slikanje da ti nije i ono otislo.. jer to pucketanje mi lici kao da hoce sam da slika.. ipak opet je sve nagadjanje odnesi u servis i zdravo

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

Tapazzirung otislo ti je dugme za slikanje tj u trenutku pada ti je ostalo pritisnuto na dole tj zaglavilo i cim uljucis kameru on zablokira...probaj da ga otvoris ti sam (telefon-maska prednja),nije komplikovano uopste i vidis o cemu se radi...cackaj dugme jer sam 85% siguran da je do toga i kamera ti je u najboljem redu :wink:
ne daj da te serviseri deru javi sta si uradio i dali je do toga.ako nije idemo dalje 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Tapazzirung
Novajlija
Novajlija

Post od Tapazzirung »

@fain2daniel:

Pogledacu danas jos jednom,tj probacu to sto si rekao,i meni se cini da je do toga...jel sve ostalo,ama bas sve savrseno radi...

Hvala vam svima na pomoci,javicu sta sam uradio....ako ne ja,onda makar seris... :wink:

Tapazzirung
Novajlija
Novajlija

Post od Tapazzirung »

Hvala sto si mi premestio temu....i pobrisao poslednji post koji je ujedno bio i najbitniji...

Elem,danas sam bio u servisu,i videli smo da je konektor od kamere koji stoji na ploci otkinut od stampane ploce....neki pinovi su na ploci,neki na konektoru...

Posto ovaj tel ne moze da se popravi,grunucu ga o zid,i baciti,kad sam toliki baksuz da prvi put padne i dma terminalno krepa!

Odgovori