K 610i problem s osvjetljenjem

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
stajp
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 13. Maj 2007. 17:32

K 610i problem s osvjetljenjem

Post od stajp »

Stavio sam novi softver za k610i, sruši se svaki put na 92%, ali piše da je updejtan, nakon prvog puta što se srušio.
Ali, ima par problemčića.
Jedini bitan je da se pozadinsko svjetlo, nakon što se prvi put ugasi u stanju za čekanje, više ne pali.
Shema da zaključaš i otključaš tipkovnicu radi samo da daje neko slabo svjetlo, ali prava jačina svjetlosti se ne može dobit osim da svaki put ulaziš u postavke i pomakneš brightness +/-

Psotoji li neki način za skidanje stare verzije softvera za K610i jer mi ovo stvarno pravi probleme...
Sve je ostalo super, ali da svaki put idem u postavek za brightness, nekako mi i nije privlačno :P
Ayone?

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

ocigledno si ga ubio softverski sto i tih 92% govori , a na ovom forumu ima dosta tema gde su ljudi sami update-ovali softver pa imaju smetnje na telefonima . jedino resenje je pravo flesovanje u nekom od servisa i to resava stvar 100% (ne 92)
Phone market
sve za vas mobilni telefon

stajp
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od stajp »

hvala :D
flesovanje ce mi obrisat i sve sve podateke koji su bili na aparatu?
Najvise me zapravo zanima, imenik :)

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

stajp, pa ti pojacaj osvetljenjne i kopiraj imenik na karticu (sim) i posle fleha ubaci karticu i kao stari ce biti,a slike,teme ,melodije i ostalo sto imas prebaci na komp,jedino ces malo teze poruke sacuvati ali nema veze!
E da kada kopiras imanik na karticu sva imena ce ri biti npr Mama/m (svaki kontakt ce imati ove /m ili /h.....),zavisi pod kojim si ih brojem stavio mobile,home,work............,ali kada ponovo ubacis katricu i presnimis na telefon sve ce ti biti sredjeno!
D500&E71

stajp
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od stajp »

Prebacio sam sve u microsoft outlook, valjda će onaj syncronize radit i prebacit ih fino nazad, jer bas sam sve sinkronizirao, i kalendar i sve. Valjda ce se to sve fino poslozit, ako ne , rucno cu :D

Odgovori