Hvala
k750i gubi mrezu..pomoc
k750i gubi mrezu..pomoc
desava mi se, u poslednje vreme, kada slusam mp3 ili radio duze vreme (cesto mi se desava da zaspim sa sluskama u usima) i ujutru imam mrezu, mogu da primim poziv i poruku, mogu i da je posaljem, ali kad hocu da cimnem, cuje se ono tururu
-valjda ste razumeli na sta mislim...i nisam u mogucnosti da obavim poziv... Telefon sam kupila pre 7 meseci, pre oko mesec-dva je pocelo ovo da se desava... Da li neko zna sta mu se desava i kako da resim problem?
Hvala
Hvala
- phone market
- Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
- phone market
- Entuzijasta

- Kontakt:
- phone market
- Entuzijasta

- Kontakt:
Pa poshto sam imala obaveza ovih dana, nisam odnela tel na servisiranje, pa sad mi je istekla garancija...nebitno
Htedoh da pitam da li neko uopshte zna u chemu je problem na mom telefonu, i da li je to neki ozbiljan problem? Mislim, da li je hitno da ga nosim na servisiranje...ja sa njim nemam problema sve dok ne pustim radio....
Htedoh da pitam da li neko uopshte zna u chemu je problem na mom telefonu, i da li je to neki ozbiljan problem? Mislim, da li je hitno da ga nosim na servisiranje...ja sa njim nemam problema sve dok ne pustim radio....