Servisiranje - pitajte
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Re: Servisiranje-pitajte
Ovde u De to kosta 220e...nisam nigde nasao za manje para...
Uostalom, prodacu ga takav kakav je...
Ne isplati mi se dati 220e za popravku...
Uostalom, prodacu ga takav kakav je...
Ne isplati mi se dati 220e za popravku...
Huawei
Da li vredi menjati displej na Xperia T mob....ekran je neostecen samo je kao ispod toga pukotina i ne moze se ukljuciti?
jel postoji nova baterija za ovu Motorolu razr XT910 a oznaka na njoj je EB20 i ima kratki konektor -kabal- koji se sa dva srafica srafi za telefon e taj kablic mi je pukao. Hvala □ ivan kostic
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 08. Apr 2010. 16:27
- :: Iphone SE 32GB
- :: Iphone 4s 16GB

Trazim sledeci deo ako ima neki serviser nek se javi.
-
- Redovni učesnik
moze i neispravan telefon pozeljno iz beograda da se nadjemo licno to je nokia 6630 ako neko ima sa tim delom bitan mi je ovaj telefon dosta ocu da ga osposobim posto nemam vise nijedan sve sam prodao jer sam bio u debelim dugovima pa koristim samsung b100 i lg gb102 a ovaj bi mi valjalo da osposobim zato dajem ram memoriju za za laptop 2x1gb u zamenu ili 500 do 1000 dinara a jedan modul vredi 10e ja ga racunam ko 5e oba modula 100% ispravna garantujem izvadjeni iz laptopa kome crkla maticna ploca
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 25. Okt 2014. 23:35
- :: Sony Xperia P
Da li se isplatiti zamena displeja na Xperia P i koliko bi to kostalo? Touchscreen radi besprekorno, nema nikakvog razlivanja boja, samo ima par naprslina koje se sire sa vrha telefona.
-
- Redovni učesnik
http://all-spares.com/en/SIM-Connector- ... 0-6110.php ako neko iz beograda ima neki od ovih telefona sa ovim delom ispravan ili neispravan dajem do 500 din za telefon sa ovim delom
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 28. Okt 2014. 02:29
- :: LG gt540
crkla mi je ploca na Idol Mini, pa me zanima da li moze da se zameni, da li vredi da se zameni uopste, i ako ne, sta bih mogao da izvucem iz njega?
Meni od danas ne radi wfi i Bluetooth,primetio sam da mi se telefon ugrejao i da je skinuo dosta baterije za kratko vreme,restartovao sam ga i od tada to ne radi,Vracao sam na fabricko podesavanje ucitavao novi softver ali i dalje ne radi.Zna li neko sta li je moglo da bude i kolika je cena opravke od prilike?
Re: Servisiranje - pitajte
Vratio se mob iz servisa crkao mi modul za wifi na ploci,dal o neko zna da popravi,ovi gde sam nosio nemaju pojma?
Svaki bolji servis.
Cena oko 30 evra.
Plus minus 5 evra.....
Cena oko 30 evra.
Plus minus 5 evra.....
Malo sam ja cackao mob,i nesto je softverski ipak jer se desi da proradi wifi i radi sve normalno dok se ne restartuje mob. Onda opet ne radi,podjem da mu ubacim neki fix za to nasao sam na youtube jos ljudi se zali na to,zakuje na pola upalim mob radi wifi,cim ga restartujem opet ne radi,ne zanam sta mu je 

Sta se desava sa servisima za Motorolu, da li uopste postoji u Srbiji

od prije par dana imam problem sa osvjetljenjem tj. primjetno je lagano titranje a kad smanjim osvjetljenje na nekih 40% titranje se jako poveca i kada ga jos malo smanjim ekran postane crn(osvjetljenje se ugasi),pa me zanima da li je neki veci problem,odnosno da li je neki skup kvar a svakako ovih dana cu da odnesem mob u servis
inace radi se o htc desire x
inace radi se o htc desire x
Upravo sam obrisao OS i storage na Nexus 4
pa mi treba pomoc.
Kako da ubacim u telefon .zip fajl (Android 5.0) kad mi se na kompjuteru ne pojavljuje kao "mass storage"? Prepoznaje ga kao Nexus 4, ali ne mogu nista da prebacim (Windows 7 je u pitanju). U Recovery modu nisam nasao opcije koje bi mi pomogle da prebacim instalaciju na telefon.
Sve bi bilo ok da nisam uradio "wipe storage", posto sam na telefon skinuo .zip fajl. Ovako nemam sta da instaliram, sve je izbrisano ukljucujuci stari SlimKat.
Ako neko zna kako da ubacim OS - molim pomagajte, treba mi sutra funkcionalan telefon.
Izmena: Uspeo sam preko SDK da prebacim, nakon xy pokusaja.

Kako da ubacim u telefon .zip fajl (Android 5.0) kad mi se na kompjuteru ne pojavljuje kao "mass storage"? Prepoznaje ga kao Nexus 4, ali ne mogu nista da prebacim (Windows 7 je u pitanju). U Recovery modu nisam nasao opcije koje bi mi pomogle da prebacim instalaciju na telefon.
Sve bi bilo ok da nisam uradio "wipe storage", posto sam na telefon skinuo .zip fajl. Ovako nemam sta da instaliram, sve je izbrisano ukljucujuci stari SlimKat.

Ako neko zna kako da ubacim OS - molim pomagajte, treba mi sutra funkcionalan telefon.

Izmena: Uspeo sam preko SDK da prebacim, nakon xy pokusaja.

- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Drugaru se pojavila neka kao fleka na displeju u gornjem levom uglu. Kaze da nije ispustao telefon niti udarao. Jedino na sta on sumnja je mozda od igranja igrica, pa kad se telefon zagreje. Pitao je mene, ali meni se nikad nista slicno nije desilo pa ne znam sta da mu kazem. Ima isti telefon kao moj, meni se ne greje, njemu se greje. Do duse njegov je za Singapursko trziste, moj za Tajvansko. Da li moze biti zbog te razlike ili Sta ovo moze biti?

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
^ to se desavalo i na g2. Kada se telefon bas pregreje i dugo koristi,moze doci do toga. Naime,dolazi do toga da se lepak istopi i samim tim do pojave zutih fleka. Neka to odma u servis odnese
- El Laki
- Prijatelj foruma
Kaže mi da još uvek ima garanciju. Jel mu to podleže pod ili? Misliš da u servisu mogu da pomognu?
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Drugima je garancija pomogla. Samo neka vidi da vrati sve na stock i neka ga odnese na reklamaciju. Druge mu pomoci nema sem servisa
- El Laki
- Prijatelj foruma
Mislim da nije rootovao telefon, samo je ubacio neke nove App.