Servisiranje - pitajte
- hallo
- Mobil poznavalac 
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
kovac, ne treba slika...ono sto je puklo to je puklo...zamena cca 2500,00 din                                                        
Pozdrav

Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- hallo
- Mobil poznavalac 
- Kontakt:
Godzilla, malo duze radim sa ljudima pa ZNAM kad je nesto zaista pitano a kad "pitano"...tako da, samo opusteno.
Pozdrav

Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac 
- Kontakt:
kovac, SeTool, Cruiser, UniversalBox, MT SE Box od alata a MOZDA Free preko nekog od SW-a dostupnih na Net-u...
Pozdrav

Pozdrav
- Nikola031
- Mobil manijak 
- Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
- :: Lumia 640 Dual SIM
- Kontakt:
Na CID53 telefonima se ne može očitati šifra za zaključavanje na Windowsu. Na Linuxu možda može jer za Linux postoji XS++ 4.1 koji radi sa CID53 telefonima ali ne znam da li ima opcija za očitavanje/resetovanje šifre. Tako da ako imaš Linux instaliraj XS++ 4.1 i probaj.
Ovo je što se tiče besplatnih varijanti.

Ovo je što se tiče besplatnih varijanti.
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)
						- 
				filipos181
- Povremeni posetilac 
- Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 09:12
- hallo
- Mobil poznavalac 
- Kontakt:
filipos181, 
1. prespoji se switch pa kameru mozete koristiti ALI nece reagovati na otvaranje i zatvaranje poklopca..cca 400,00 din
2. switch sa zamenom cca 800,00 din
Pozdrav

1. prespoji se switch pa kameru mozete koristiti ALI nece reagovati na otvaranje i zatvaranje poklopca..cca 400,00 din
2. switch sa zamenom cca 800,00 din
Pozdrav
- 
				filipos181
- Povremeni posetilac 
- Pridružio se: Uto, 19. Sep 2006. 09:12
Imam problem sa nokiom 5700,prvi put kada prikljucim preko usb sve je normalno,kada iskljucim i ponovo ubacim pc suite nece da prepozna telefon,jedino resenje mi je da restartujem kompjuter a na mobilnom me vise nepita dal hocu preko pc suta ili media...
Zna li neko kako da resi ovaj problem,dal ce reinstalacija telefona pomoci i kako to da uradim?

Zna li neko kako da resi ovaj problem,dal ce reinstalacija telefona pomoci i kako to da uradim?
- hallo
- Mobil poznavalac 
- Kontakt:
prsic, dva moguca razloga:
1. napon na USB Portu PC-ja mali-nestabilan......resenje
-promeni port, po mogucstvu direktni na plocu (onaj "od pozadi" PC-ja)
-promeni napojnu jedinicu PC-ja (napajanje)
2. Kontrola USB-a na samom telefonu...resenje
-pokusati Update FW-a pa SW-a
-proveriti filter prenaponske zastite na USB-u i po poterbi zameniti ga...cena cca 1500,00 din
-proveriti procesor kontrole napajanja i po potrbi zameniti ga....cena cca 4000,00 din
-proveriti Glavni Procesor i po potrebi zameniti ga...cena cca ????
SAVET: Reklamirajte telefon ukoliko imate GARNCIJU na isti.
Pozdrav

1. napon na USB Portu PC-ja mali-nestabilan......resenje
-promeni port, po mogucstvu direktni na plocu (onaj "od pozadi" PC-ja)
-promeni napojnu jedinicu PC-ja (napajanje)
2. Kontrola USB-a na samom telefonu...resenje
-pokusati Update FW-a pa SW-a
-proveriti filter prenaponske zastite na USB-u i po poterbi zameniti ga...cena cca 1500,00 din
-proveriti procesor kontrole napajanja i po potrbi zameniti ga....cena cca 4000,00 din
-proveriti Glavni Procesor i po potrebi zameniti ga...cena cca ????
SAVET: Reklamirajte telefon ukoliko imate GARNCIJU na isti.
Pozdrav
- 
				Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta 
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
hallo, imam jedno pitanje za razmisljanje za tebe   O cemu se radi,naime,imam problem sa tel n82 a to je da se desava da ponekad  dok slusam muziku i eventualno radim jos nesto,net ili slicno tel. blokira i nakon par minuta se restuje.Napominjem da mi je ovo druga n82 koju koristim i sa prvom sam imao isti problem a imam druga koji takodje ima pomenuti problem,tako da je moguce da jos ima takvih slucajeva.Zanima me posto sam vec pisao o ovome dali je moguce da softver nije dobro upisan u tel. ili je u pitanju fabricka greska?Da li si cuo do sad za ovako nesto i sta mislis da li je moguce da se nekom softverskom reparacijom resi problem?
 O cemu se radi,naime,imam problem sa tel n82 a to je da se desava da ponekad  dok slusam muziku i eventualno radim jos nesto,net ili slicno tel. blokira i nakon par minuta se restuje.Napominjem da mi je ovo druga n82 koju koristim i sa prvom sam imao isti problem a imam druga koji takodje ima pomenuti problem,tako da je moguce da jos ima takvih slucajeva.Zanima me posto sam vec pisao o ovome dali je moguce da softver nije dobro upisan u tel. ili je u pitanju fabricka greska?Da li si cuo do sad za ovako nesto i sta mislis da li je moguce da se nekom softverskom reparacijom resi problem?
Pozz

O cemu se radi,naime,imam problem sa tel n82 a to je da se desava da ponekad  dok slusam muziku i eventualno radim jos nesto,net ili slicno tel. blokira i nakon par minuta se restuje.Napominjem da mi je ovo druga n82 koju koristim i sa prvom sam imao isti problem a imam druga koji takodje ima pomenuti problem,tako da je moguce da jos ima takvih slucajeva.Zanima me posto sam vec pisao o ovome dali je moguce da softver nije dobro upisan u tel. ili je u pitanju fabricka greska?Da li si cuo do sad za ovako nesto i sta mislis da li je moguce da se nekom softverskom reparacijom resi problem?
 O cemu se radi,naime,imam problem sa tel n82 a to je da se desava da ponekad  dok slusam muziku i eventualno radim jos nesto,net ili slicno tel. blokira i nakon par minuta se restuje.Napominjem da mi je ovo druga n82 koju koristim i sa prvom sam imao isti problem a imam druga koji takodje ima pomenuti problem,tako da je moguce da jos ima takvih slucajeva.Zanima me posto sam vec pisao o ovome dali je moguce da softver nije dobro upisan u tel. ili je u pitanju fabricka greska?Da li si cuo do sad za ovako nesto i sta mislis da li je moguce da se nekom softverskom reparacijom resi problem?Pozz
XIAOMI Mi 11 midnight grey 
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
						HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- hallo
- Mobil poznavalac 
- Kontakt:
Sale_M, ".....Napominjem da mi je ovo druga n82 koju koristim i sa prvom sam imao isti problem a imam druga koji takodje ima pomenuti problem..."
NEMOZES resiti, niti JA mogu resiti....propust konstruktora.MADA mislim da ce biti nemoguce usaglasiti zahteve korisnika, u smislu ovoga gore sto si napisao...TELFON je trebao ostati TELEFON!
Pozdrav

NEMOZES resiti, niti JA mogu resiti....propust konstruktora.MADA mislim da ce biti nemoguce usaglasiti zahteve korisnika, u smislu ovoga gore sto si napisao...TELFON je trebao ostati TELEFON!
Pozdrav
- hallo
- Mobil poznavalac 
- Kontakt:
Mladen03, ama ic te ne razumem...kako, cime si probao odraditi....u kakvom kompjuteru treba odabrati model...AMA nista mi nije jasno...izvini ali tako je..
Pozdrav

Pozdrav
Pre nekih mesec dana mi je upala Nokia u casu.Rec je o modelu 8800 Saphire Arte.bio sam u par servisa i niko ne moze da mi popravi tel. ,dijagnoza je flet kabal.Upucuju me na razna mesta,cak i u Madjarsku i Grcku,u direktna Nokijina predstavnistva.Da li neko moze,pa barem i savetom da pomogne????I da ,da li je moguce da u celoj Srbiji ne mogu da nadjem prokleti flet???Stoji mi tako skup telefon bezveze!!!

zna li neko kako da resetujem tu sifru, CID 53
  zna li neko kako da resetujem tu sifru, CID 53