n-gage qd...zvuk

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
marjan89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 31. Mar 2007. 01:08

n-gage qd...zvuk

Post od marjan89 »

ljudi imam n-gage qd i problem...zvuk radi kad se pfonu hoce, dva dana radi radi dva dana ne , ima li tu pomoci ? radio sam i hard i soft format i nista... i dalje isto ... nek se javi neko ako zna kako da resim ovo... hvala unapred

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

zvuk kao ring ili zvuk kao sound?može da se desi da je neka hardevrska greška tipa pao je pa malo gubi kontakt sa zvučnikom i tome slično. nosi ga u servis ako ti *#7370# nije ništa pomogla
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

marjan89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od marjan89 »

ma ceo zvuk , osim tastature , ona se cuje dok tipkam , a 7370 ne pomaze....al ima problem maska je prelepljena super lepkom gde je bila ona guma :o tako da ono.... nisu mogli da ga otvore ni prvi put kad se ovo desilo ....
NOKIA JE ZAKON!!!

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

..........:? novo kuciste( kuciste ne maska ) za taj telefon kosta citavih 10 evrica pa promeni i miran si zauvek :uhuh:
Phone market
sve za vas mobilni telefon

marjan89
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od marjan89 »

phone market, ma voleo bih i ja to , nije mi zao para al za to postoje sledeci problemi : za n-gage ne znam GDE da nadjem masku koja posle treba da ide preko toga ; a posto je ista slepljena nisu hteli da ga otvaraju da valjda ne s***u glavnu plocu ,ako je i ona zalepljena,e bedak... gde imas ti servis (posto sa onih drugis postova kontam da ga imas )
NOKIA JE ZAKON!!!

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

maske za QD nema nigde i voleo bi da mi se neko javi ako ima pomenutu masku moze i kinesku , tako da ti oko maske ne mogu pomoci ali ako si iz ns navrati da ti otvorim to cudo i da promenimo kuciste.
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Odgovori