Coca Cola i K800

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Coca Cola i K800

Post od madness99 »

Danas sam bio na nekom rodjusu i usred zurke zapnem za neki stepenik dok sam citao poruku i dva decilitra se prospe na moj lepi telefon i ja telefon brzo obrisem maramicom al iz dugogodisnjeg iskustva znam da ce secer sve zeznuti,telefon za sad radi ok.Jel ima ko ideju sta da radim da ga otvaram ili??

Premestio:gameforce:Ipak je servisiranje ;)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

n3mke@
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 24. Avg 2006. 10:42

Post od n3mke@ »

Pa najbolje je da ga (ako znas) otvoris i lepo obrises rastvorom alkohol/voda... meni je sok zeznuo par tastatura, prospem pa se od secera zalepe tasteri a usko je ne mozhe se obrise.. Ali od sad volim coca-colu jer sam dobio w200 na nagradnoj igri :oops:
A mozda i da ga odneses do servisa pa da oni sve to lepo urade ako ima potrebe.
5800 XM

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

ja iskreno ne bih nista pipao . bez obzira na secer , treba po meni samo ostaviti napoacke telefon da se sam osusi koliko moze i da nastavis da ga koristis , pa dokle moze , moze .

mada ja mislim da ces dugo moci . moguce da ce tecnost podstaci da kazem rdjanje u njemu iznutra ali mislim da svako zezanje sa otvaranjem moze samo da naskodi telefonu . u stvari , sta bi i dobio kad bi ga otvorio ? trebalo bi da zamenis ceo unutrasnji deo telefona sa svim elektronskim sklopovima pa da kazes nesto si uradio . mogao bi samo da se nadas da ce to sto si ga otvorio malo vise provetriti i nista vise .

sta bude , bice sa telefonom . sta si napravio , napravio si , samo se nadaj da ce sto duze da ti potraje.

i madness99 , po meni , za svaki telefon koji je vredniji od 150 evra treba imati futrolu . jer to je brate pola plate u Srbiji i kad vidim mnoge da telefon od par stotina evra vucaraju po rukama po autobusu ili bilo gde a bez futrole , pomislim , pa nisu valjda svi takav telefon dobili na poklon ili su im svima roditelji Karici ?

ej bre , Srbijo , pa za 150 evra ljudi u Srbiji rade 15 dana , pa zar to nista ne vredi , da telefone tako cimaju . kad se zaradi 150 evra , to je mnogo veci novac nego kad se dobije 150 evra .

veruj mi , imam 37 godina jos malo , i kao mladji nisam imao takav odnos prema novcu ali od kad radim , tako mi se promenio da je to za 180 stepeni . evo , kad sam uzeo samsung P850 za 265 evra oko Nove Godine , istog trenutka sam otisao u Mamut i kupio case logic futrolu za male digitalce koja je zatvorena sa svih strana i cim zavrsim razgovor ili slikanje , vracam u futrolu .

izvini , ja odrzah malo predavanje sad ali kad bih imao K800i , ja ne bih stedeo ni 30-40 evra za prvoklasnu futrolu , samo da znam sam mu smanjio sanse za tako necim sto se tebi desilo .

pozdrav i sve najbolje druze , Vlada

8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

he vlado1970 sto se tice futrole meni je drug iz kanade poslao originalnu futrolu od 30 e cela extra uradjena samo za k800 i ja konj se pravim pametan i ne nosim je hocu ja lepo telefon da izgleda.Ako hoces mogu staviti sliku futrole da vidite kako je extra.Odlucio sam da ga odnesem drugu u servis i da je ocisti u onoj kadici sa alkoholom,jer secer ubija i coveka a i telefon ce verovatno.

http://img.inkfrog.com/pix/blisstrade/IMGP1781.jpg

Slika

Slika

Eto ove tri futrole imam za k800 i sad mozete zakljuciti koja sam budala kad ih nisam koristio

:( :cry:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

madness99 , ja ovakve futrole za k800 nikada nisam video , ovo je strava :o

i ti ovakve futrole ne nosis ? jaooooj covece . ja bih bio ponosan da se pokazujem sa ovakvim futrolama . ili se ja dovoljno ne krecem ili ne znam ali ja ovakve nisam video da iko nosi . ludilo su dobre . :wink:

stavljaj futrolu u njega i ne vadi ga nikada vise :lol:

provali sta sam ja uzeo za samsunga P850 :D futrola za manje digitalce . samo da bude sto vise zasticen telefon :D

Slika
Slika

nadam se da ce sve proci ok sa fonom . javi kako je proslo ciscenje .

pozdrava Vlada 8)

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

evo danas sam sa drugom otvorio ni trunke secera iti bilo kakve druge supstance nije bilo,ocistili smo za svaki slucaj al na kraju upala mi jedna mrvica i sad je na ekranu,pa cu morati ponovo da otvaram inace sad je sve 5. sa telefonom,a sto se tice futrola ne skidam ih vise 8)

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

vlada1970 bas me interesuje kako ti cujes pozive (pogotovo u gradskoj guzvi) dok ti je telefon u "futroli" :? Sta fali sto ljudi vucaraju telefone po rukama, nije to kocka secera da se istopi. I bas mi je ruzno kad vidim skup i lepo dizajniran telefon u nekoj sugavoj futroli, jer i nemamo neki izbor futrola. I ako se desi da mi nekad ispadne telefon iz ruke, necu se kajati sto ga nisam nosio u futroli, nego zato sto sam dozvolio da ispadne 8)
w810 + 8GB

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

pa dobro djape , svako ima svoje misljenje . cenim . 8)

ja sam ovo rekao zato sto ja znam kako je to ustajati rano kao pevac i ici na posao kad svi drugi spavaju ili se vracati uvece kasno sa posla kad svi drugi vec spavaju , itd . pa zbog toga nekako cenim te pare sto sam odvojio za telefon malo skuplji a mogao sam da imam i Nokiu od 25 evra . tako da na papiru kad se napise 150 evra i nije neka cifra ali kad znam sta treba da se uradi da se zarade tih 150 evra , onda na to sto sam kupio za tih 150 evra , gledam malo drugacije .

a cujem dobro zvonjavu , jer sam i ja ukapirao da zbog takve futrole mozda necu moci da cujem pa sam snimio zvuk kao kad nekog zovem svirajuci usnama , ali jako do bola , pa i u gsp-u ga cujem bez frke usred tutnjave motora .

8) :)

Dekysa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 22:58

Post od Dekysa »

Kada kupujem telefon-kupujem ja njega a ne on mene. Ako ću se nervirati zbog svake ogrebotine bolje da ga nemam. I još nešto, ko krvavo zaradi 150 eura veruj mi, ne baci ih na telefon koji za tri meseca ne vredi ni sto.
Madness, to sa otvaranjem ti je bio pravi potez. Video sam telefon kome je vlaga vremenom uništila kontakte a da je odmah otvoren ne bi mu bilo ništa!

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

To ti je ista fora sa mojim starim T28. upao u WC solju,ja ga izvukao rasklopio,i osusio i radio je jos duuuuuuuuuugo....

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

evo posle otvaranja onaj desni deo oko jostika mi izgleda kao da je vislji od levog i kad kliknem kao da dva puta se cuje click,otvarali smo drug i ja ponovo i dugmici su ispali iz one ljubicaste gume.Jel ima neko predlog kako da to namestim da ponovo legne u tu gumu? :cry: :cry: :cry:

Odgovori