opet problem nokia 7373

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:34

opet problem nokia 7373

Post od maaleena »

Ovih par meseci telefon je radio supr. Ali od pre mesec dana je krenuo opet da me zeza. Iskljuci mi se sam odsebe, a pritom baterija nije uopsteprazna. Prvo sam mislila da je do mene, da prilikom otvaranja telefona slucajno stisnem dugme za gasenje talefona. Ali u zadnje vreme vodim racuna i sto je jo gore sve mi se cesce gasi. Danas se ugasio 2 puta. Pomagajte. Da li se tripujem?
Pozdrav

Meddena
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 22:49

Post od Meddena »

prvo..tema za nokiu 7373 vec postoji..a sto se tice telefona i gasenja kao sto se gese telefoni koji imaju flip slide kada se pokvari isto tako su sanse da se kod tebe swiwel isforsirao i da se pokvario..kako to popraviti stvarno ne znam..i moze biti do memorije da nemas vise slobodne memorije na telefonu i on se cesto sam ugasi jer je preopterecen..
Quality Never Goes Out Of Style...

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

hvala meddena
memorija mi nije puna, ima dosta slobodnog prostora, a stvarno se nadam da se nije swiwel pokvario. To bi bas bilo super, samo mi to fali. kako se uopste proverava da li je swiwel upitanju? Da li ima neka caka?

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

E vreme prolazi a ja nikako da resim problem sa mojim telefonom. i stalnoneki novi izbija. Jos uvek se gasi, pa je nastao i problem s aporukama, u folderu gde su poslate poruke, tamo mi i daljepise da su poruke na cekanju, a znam da su poruke primljene, i u folderu gde su izvestaji tamo lepo pise da su poruke isporucene.
Uzas, moj savet pazite gde kupujete telefone
pozz

Odgovori