pas, Ovako kako da ti kazem a da me neshvatis kao nekog pacenika koji ce samo da palamudi....Cilj mog posta je bio da kazem kako je nemoguce da je zbog programa led dioda oslabila,na sta si ti odgovorio da nisi dobio odgovor na svoje pitanje.Naravno da cu ti napisati da je pitanje glupo...Ako si se toliko uvredio(sto mi nije bila namera da te uvredim) onda izvini...
E sad ovako jesam malo ostrije reagovao za gore navedenu temu,ali to nije razlog da mi spominjes auto...Ako ti je toliko stalo da nekom grebes auto onda ajde pa ga celog izgrebi,e da i zovi mene da ga grebemo zajedno,i onako mu je ovo prva farba pa ima sve nijanse crvene.Molio bi te najlepse da moj auto nepominjes i da on nema veze sa svim ovim.Ako znas gde parkiram znas i gde zivim,lepo me pozovi i mene izgrebi a ne auto...
I sad da ovaj post nebi shvatio kao prozivku,najlepse bi te zamolio da se na ovome zavrsi.Mislim ako si iole normalan covek naravno da se necemo svadjatio oko glupe led diode...Evo poklonicu ti ja moju sa fona