Blic LED za N70

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
pas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Jan 2007. 18:25

Post od pas »

stavio sam N70.Torch program, i sluzio me je lepo dobrih 4-5 meseci , ali u poslednje vreme primecujem da mi je svetlo(led dioda na poledjini telefona) znatno oslabila, da li neko zna gde ona moze da se zameni i koliko bi to kostalo ?

naravucenije : ne koristite gore navedeni program... :disgust:
Poslednja izmena od pas u Ned, 18. Nov 2007. 00:00, izmenjeno 1 put ukupno.

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ja ga koristim vec 11 meseci i ni malo mi se nije ostelila diodica,svetli kao i prvog dana...To nema veze sa programom.Jednom sam zaboravio da je ugasim i bila je ul\paljena 10min,i toliko se zagrejala da si mogao jaja da isprzis na njoj :D ali nije riknula niti je oslabila...

naravucenije svaki fon je prica za sebe :P 8)
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

pas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pas »

ok ali to nije odgovor na moje pitanje
gde moze da se zameni led dioda na N70 i koliko bi to moglo da kosta >?

ovo moram da stavim ... toliko je gotivan > :disgust:

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

pas, -Tvoj odgovor se nalazi u svakom ama bas svakom servisu mobilnih telefona,a ne ovde.Morao sam da napisem da nebi sirio lazne informacije.To sto je tebi riknula dioda nemora da znaci da je zbog programa.U svakom servisu mozes to zameniti i pre nego sto ti odrade pitas ih koliko to kosta i resena stvar.Vazno je da si rekao da n70torch nevalja i da si meni rekao da ti nisam odgovorio na pitanje.Sledeci put pokusaj malo da shvatis da se takve banalne stvari nepitaju ovde vec u servisu za mobilne.

Nije mi bila namera da bilokoga uvredim ili prozivam,jednostavno me je iznerviralo to sto se lik napravio pametan i rekao da mu nisam odgovorio na pitanje.Nisam ni hteo da odgovorim na tako glupo pitanje,vec sam prokomentarisao to da je n70torch ok program...

Ja se izvinjavam ako sam prekrsio neko pravilo foruma,i ako jesam slobodno obrisite post.

Hvala!
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

tekt
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 25. Okt 2007. 20:52
Kontakt:

Post od tekt »

e eeeeeeeee n torch je full program samo na mom n93i neradi,mislim ne svetli blic ili ti dida.
meni je svetlo crvene boje kad pokrenem program
a za tu led diodu odi u bilo koji servis da ti urade,cenu neznam otprilike 20+evra

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

ni meni na n73 ne radi.. LE Diodu..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

pas
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od pas »

@ vostezmaj
slusaj dechko nemoj ovde da lechis svoje komplekse, ja da sam imao vremena ja bih otisao u servis i pitao, a smatrao sam da je lakse da vidim ovde, a to sto imas sa tim neki problem to je tvoj i samo tvoj poblem :disgust:
ps. nemoj da ti izgrebem kadeta znam gde parkiras, kepirash
@tekt hvala za info
@gallee nije LE nego LED dioda :uhuh: ..... chisto da se malo edukujes .... :P

inache nije mi crkla dioda nego radi slabije, kao kad snimas na n70 a nemas torch ...

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

pas, LED; Light-emiting diode, chisto da se malo edukujes .... :wink: ..

vostezmaj, je totalno upravu..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

pas, Ovako kako da ti kazem a da me neshvatis kao nekog pacenika koji ce samo da palamudi....Cilj mog posta je bio da kazem kako je nemoguce da je zbog programa led dioda oslabila,na sta si ti odgovorio da nisi dobio odgovor na svoje pitanje.Naravno da cu ti napisati da je pitanje glupo...Ako si se toliko uvredio(sto mi nije bila namera da te uvredim) onda izvini...

E sad ovako jesam malo ostrije reagovao za gore navedenu temu,ali to nije razlog da mi spominjes auto...Ako ti je toliko stalo da nekom grebes auto onda ajde pa ga celog izgrebi,e da i zovi mene da ga grebemo zajedno,i onako mu je ovo prva farba pa ima sve nijanse crvene.Molio bi te najlepse da moj auto nepominjes i da on nema veze sa svim ovim.Ako znas gde parkiram znas i gde zivim,lepo me pozovi i mene izgrebi a ne auto... :|

I sad da ovaj post nebi shvatio kao prozivku,najlepse bi te zamolio da se na ovome zavrsi.Mislim ako si iole normalan covek naravno da se necemo svadjatio oko glupe led diode...Evo poklonicu ti ja moju sa fona :oops:
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Svadje...LOCK :dry:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

Zaključana tema