baterija za N70

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
hello
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 19. Jan 2006. 21:40

baterija za N70

Post od hello »

poshto je baterija za N70 kapaciteta 970 mAh ,dali moze da se stavi neka druga baterija koja ima vishe mAh-a (da bi duze drzala baterija)? ako ne moze,koliko se isplati kupovati novu original bateriju(i davati tolike pare).ova stara mi drzi 1 dan a kad me neko zove...posle 2 min.razgovora baterija se isprazni pa chak i ugasi mob.(sto me nervira) koliko bi trebala nova formirana baterija da drzi?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

hello, pa ako ti se tako brzo isprazni baterija znaci da nije ispravna i onda ti se naravno ipsplati kupiti novu koja u proseku drzi 2/3 dana
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

@hello

Original baterija se isplati svaki dat dinar.Obicnu kopiju ces naci po ceni od 500-600 dinara....od napisanih 970 mAh imaces realnih 600 sto ce u prevodu znaciti da ces dobiti 2 cela dana ali jedno 4-5 meseci i onda opet Jovo nanovo.To je pametno samo u slucaju da je telefon za prodaju i ako ne mislis da ga ostavljas sebi.

Ako ipak mislis da ga zadrzis kupi ORIGINAL bateriju,veruj mi neces se pokajati..cena je oko 30 Eur.

edit:proveru originalnosti ces izvrsiti skidanjem crnog sloja ispod holograma gde stoji ser.broj......odes na www.Nokia.com i lako ces proveriti.

Pozdrav,

Odgovori