Imam veliki problem sa Nokiom 3250.
Problem je u tome što ne mogu da instaliram nijedan program,
posto mi pokazuje upozorenje :„Certifikate error, contact the application supplier” i to se desava sa svim programima ( temama .. ) koje pokusam da instaliram ...
Molim vas da mi pomognete, zato što sam očajan i ne znam šta da radim !
U radnjama sa mobilnim telefonima ( njih bar 10-ak ), nisu znali o cemu se radi ...
ako neko zna kako da resim problem, nek ostavi ovde odgovor ili nek mi posalje poruku na mail : raddomir@yahoo.com
Hvala vam unapred !!
NOKIA 3250 - PROBLEM
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
rAdd3 kolko puta je samo bilo reci o tome, al evo i tebi cu objasniti:
kad ti pise certificate error, znaci da ta aplikacija koju pokusavas da snimis nije sertifikovana za tvoj IMEI, sto znaci da moras ti da je sertifikujes, to radis tako sto se registrujes na www.symbiansigned.com i tamo uploadujes .csr fajl koji ti kasnije bude sertifikat, pomocu tog sertifikata ti sertifikujes aplikacije samo za tvoj IMEI.
kad ti pise expired certificate, to znaci da ti je istekao sertifikat za tu aplikaciju, i onda je potrebno da samo vratis datum na dan kad je sertifikat vazio, obicno to bude prosla godina, i posle instalacije vratis na danasnji datum.
i sledeci put prvo pogledaj da li se negde, u nekoj temi, nalazi odgovor na tvoje pitanje, jer je o ovom bilo reci bas dosta puta.
kad ti pise certificate error, znaci da ta aplikacija koju pokusavas da snimis nije sertifikovana za tvoj IMEI, sto znaci da moras ti da je sertifikujes, to radis tako sto se registrujes na www.symbiansigned.com i tamo uploadujes .csr fajl koji ti kasnije bude sertifikat, pomocu tog sertifikata ti sertifikujes aplikacije samo za tvoj IMEI.
kad ti pise expired certificate, to znaci da ti je istekao sertifikat za tu aplikaciju, i onda je potrebno da samo vratis datum na dan kad je sertifikat vazio, obicno to bude prosla godina, i posle instalacije vratis na danasnji datum.
i sledeci put prvo pogledaj da li se negde, u nekoj temi, nalazi odgovor na tvoje pitanje, jer je o ovom bilo reci bas dosta puta.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album