SE P990i-kako ga povratiti?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
stormflashzero
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 05. Mar 2008. 00:17

SE P990i-kako ga povratiti?

Post od stormflashzero »

prvi put sam dosao u posed ovakvog telefona i ne znam sta se desava. ekran samo pobeli i nista ne funkcionise sem da se ugasi vadjenjem baterije. stavio sam ga na punjac i on non-stop treperi kao da pokusava da se upali. najzad kada se ukljuci na displeju se pojavi opcija za Power on ili Flight mode i to je to-ne reaguje vise. Kako se radi hard reset i da li ce pomoci ili ipak flash (i ako moze malo uputstvo). Hvala unapred.

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

stormflashzero mozda bi mogao da ga flashujes preko xs++, al nisam siguran, snimi xs++, ugasi telefon, drzi taster C(ili @ ako nemas onu pomocnu tastaturu) i stavi telefon na USB, ako komp reaguje i nadje novi hardver mozda bi i mogao da ga flashujes preko xs++.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

stormflashzero
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 05. Mar 2008. 00:17

Post od stormflashzero »

xs++? nisam cuo za ovo vec samo za SEUS sa zvanicnog sajta ali da mora biti brza internet konekcija. ako moze malo detaljnije o xs++ ili me uputi na topic (ako ce ovo pomoci da p990 proradi).

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

stormflashzero xs++ skini odavde:
http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=16338
kad ga snimis stavi da bude otkaceno "smartphone connect"uradi ono oko povezivanja sto sam ti rekao, i u programu ces imati ponudjeno koji sw da ubacis, odaberi koji hoces i dalje ces morati sam, jer ja dalje nisam isao, i nebih da ti kazem nesto za sta nisam ni ja siguran.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Odgovori