Punjaci?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Raloni
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Jan 2008. 19:58

Punjaci?

Post od Raloni »

Sta da radim sa silnim punjacima? Imam ih bas puno... Hocu da ih sve pobacam... Ali mi zao! Da li mogu negde da se prodaju. Naravno, svi su ispravni!

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

zasto bi prodavao? napravi kolekciju :D salim se mislim da neke punjace ima sanse da prodas jos ako imas nokiine dobro ocuvane...to ces sigurno da prodas jer oni to prepakuju i prodaju kao nov ...........ali ne nadaj se da ces da dobijes neku cenu jer ionako ovi kinezi nisu skupi.....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Raloni, zavisi kakve punjace imas, ako su za neke retke modele lako ces prodati jer ima gomila ljudi koji su batalili neki egzotican fon kad im je riknuo punjac a drugi nisu mogli da nadju, neke NEC ili slicne telefone.
5130+Koss the plug....

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Evo meni je potreban za N 3310, onaj stari fon.

Ako neko ima punjac za njega, mozemo da se dogovorimo.

PM

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Ja imam pun djavo nekih punjaca ali nemam ove NOKIA 2mm, znaci one sa tanjim dzekom.

Jel ima neko visak ili za razmenu? 8)

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Imas dodatak za deblji jack na tanji ( tj. stavi se iglica na ovo deblje ) ali ja to tražim pa ko zna neka mi kaže, jer imam jedan višak a koristim majkin punjač za Nokiju 6233 pošto ona ima 6085 ali bi mi bilo poželjno da nađem ovaj jack da ne bi ponekad bilo muka ko ce da ga prvo napuni ( a desi se )
Nokia Lumia 630

Odgovori