Nokia 6500 classic problem

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
purplestain
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Mar 2009. 03:40

Nokia 6500 classic problem

Post od purplestain »

Imam problem sa 6500 classic, telefon je kupljen nov, radio je ok nekih mesec dana a onda mi se pojavio sledeci problem. Ekran odjednom postane beo, telefon zablokira i onda se restartuje. I dosta vremena mu treba da ucita poruke, kontakte bez obzira na stanje memorije. A telefon inace radi normalno, a onda jedan ceo dan se tako non stop restartuje i baguje i prosto je neupotrebljiv, i posle odredjenog vremena ponovo radi skroz normalno. Nosila sam ga u servis, jos uvek je pod garancijom, flesovali su ga, neko vreme je sve bilo ok, a sada je ponovo poceo to da radi. Pa ako bi neko znao da mi kaze o cemu se radi, bila bi mu zahvalna.....

Nikola gr
Banned
Pridružio se: Čet, 19. Feb 2009. 19:39

Post od Nikola gr »

odradis flas tj update sw-a preko NSU(nokia software updater) pa ce da se sredi...ako ti nije balkan code,onda preomeni preko NSS imas to u jednoj temi,dacu ti link ako oces...ali samo reinstaliraj sw pa ce se sredi,ako ti nije bitna najnovija verzija,ali ti je verovatno balkan pdodct code...
pozdrav! :wink:

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

purplestain, Bez obzira na flash,sve ukazuje da je problem memorija telefona.
Jednostavno,da ne objasnjavam i duzim post,memorija je neispravna.
Necu da te razocaravam,ali ces to tesko dokazati.
To mogu da ti potvrde mnogi korisnici foruma.
Servis ti "ne gine",jedino sto mogu da ti porucim.....:
Sa srecom!
8)

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

cale,

Mass memorija u svim Nokijinim BB5 telefonima se pokazala kao veliki promasaj......bruka kakve sve probleme ljudi imaju.... :smutny:

purplestain
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 11. Mar 2009. 03:40

Post od purplestain »

Odnela sam ga danas u servis...videcemo sta ce uraditi. Ako ni sad ne budu sredili problem, mislim da cu uzeti nokiu 6600 slide.....
Hvala vam u svakom slucaju na odgovorima :)

Odgovori