Moto C450
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
Moto C450
Prvo izvinjavam se ako tema vec postoji,trazio sam i dosao do pete strane tu sam se smorio pa reko,sta ima veze...Ovako pre mnogo mnogo vremena imao sam ,motorolu c450,i naravno da sam je dao babi,koja je radila do skoro,kad odjednom onaj dole valjda mikrofon mozda i zvucnik presta da radi(ne cuje se kad se razgovara,niti kada tel zvoni,ali se cuju neki drugi ton,znate ono kad se poj.zvuk).nosio sam je po servisima niko ne radi motorole(tako kazu),i onda sam je zabatalio..kupicu baki nov...sve to ne bi bilo toliko cudno da ne znam iz kog razloga sam je ostavio na punjacu,i napunio.I onda stize sms,i jasno sam cuo zvuk,i tako 2-3 puta,radila je 5-6 dana,kad ja udje da cujem melod.i opet nesto zakrca i presta.dakle tel.je ok,sem zvuka i mik.po neki put.Posto od pop.nema nista(verov.)kazite mi bar sta li je posto sam radoznao?
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
1. zvono-zameniti...trebalo bi u svakom SERVISU da imaju..cena cca 500,00 din
2. mikrofon-ako radi sa prekidima, otvoriti tele i proveriti mesto gde naleze mik...ocistiti ga i 90% verovatnoce da ce ponovo raditi
3. ako ovo gore ne pomaze, verovatno napuknuce nekog od kontakta ispod CPU-a-servis
Pozdrav
2. mikrofon-ako radi sa prekidima, otvoriti tele i proveriti mesto gde naleze mik...ocistiti ga i 90% verovatnoce da ce ponovo raditi
3. ako ovo gore ne pomaze, verovatno napuknuce nekog od kontakta ispod CPU-a-servis
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!