Nokia N96, kupio je kod ovlascenog uvoznika pre 2 meseca i evo sad gledam, izmedju maske i ekrana ima dosta prasine. Ok, nema je bas uzasno puno, ali je evidentno ima, danju se odmah uoci.
Posto ne vidim nacin da obrisem ovu prasinu, niti da sprecim da i dalje ulazi (jer mi uopste nije jasno gde ulazi), a ovo se svakako nije desilo mojom krivicom (uvek pazim mob.), razmisljam da odem u servis i reklamiram losu zaptivenost telefona.
Sta mislite?
Sta mislite, spada li prasina pod garanciju?
Sta mislite, spada li prasina pod garanciju?
Poslednja izmena od milan85 u Sre, 24. Jun 2009. 06:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Ovo mi je resilo svaku dilemu:
http://www.formymobile.co.uk/n96disassembly.php
Jedino ne znam kako da sprecim da opet udje prasina, jer ne bih da odsrafljujem masku svake 2 nedelje
http://www.formymobile.co.uk/n96disassembly.php
Jedino ne znam kako da sprecim da opet udje prasina, jer ne bih da odsrafljujem masku svake 2 nedelje

- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
milan85, e sad mozes slobodno zaboraviti na garanciju...kad telefon otvori bilo ko OSIM ovlastenog servisa uvoznika garancija automatski prestaje da vazi. Da li ce videti da je tel otvarana? SIGURNO hoce...meni se jos NI JEDAN nije provukao..
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
milan85, najbolje resenje svakako...nhjima to nije mnogo posla, nista komplikovano, a najbitnije, za tebe, da ONI to urade.
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Ova teme ide u moj bookmarks definitivno.....
Milane lepo odi u servis i napomeni im da ti maska lepo ne "dihtuje" i da imas probleme sa prasinom.Oni ce da je otvore ociste prasinu malo pritegnu i to bi trebalo da bude to.....I sto je najbolje to spada pod garanciju 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...