Ovako:
Moj teca ima (imao) stari model davno dobrog sony Ericsson-a P910.Medjutim crkao mu je TouchScreen,a ne radi mu ni dugme sa strane koje je moglo da zameni "bockanje po ekranu".E sad preko mu je potreban imenik(sa oko 1000 kontakata),i nema pojma kako da dodje do njega!Moze li se nekako to resiti i doci do imenika,ili mora da se telefon odnese u servis i popravi touchscreen?
P.S.njemu ne treba vise ovaj telefon,samo hoce da dodje do imenika i da ga prekopira na drugi mob.
Pomoc za P910 sony ericsson
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
cure2fast, morace do Servisa da se promeni ili Touch ili "dugme sa strane".
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
cure2fast, ako je ispravan tel (uredjaj na USB-u) PC MORA detektovati nesto"....ako se bas NISTA ne desava kad tel okacite na USB kabal, verovatan problem sa EMMI filterom na sistemskom konektoru telefona...morace prvo da se otkloni taj kvar da bi dalje nesto radili.
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
meni se to dešavalo pa sam morao iz nekoliko puta da ga bodem.mislim da je do konektora na samom mobu ili kolevci.probaj da ga nakreneš na jednu stranu pa na drugu.meni je to pomoglo.od ništa stvori se nešto.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!