U bilo kom servisu mozes zameniti dzoistik.Ja sam menjao na N73 svojevremeno i mislim da je cena negde oko 25-30 e.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
cuk, ako pricamo o KAPICI joystick-a cca 300,0 din a ako pricamo o JOYSTICK-u ima samo on cca 800,00 din ili komplet na fletu (ako je osteceno mesto na fletu gde stoji joy) cca 1800,00 din
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
drgrga,to je bilo pre 2 godine,mada me ne cudi,obzirom na tog servisera koji mi je radio,mada je on rekao da je morao da menja komplet na fletu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
peca011, AKO pricamo o N73 ekran ima i cena zamenjenog cca 2000,00 din kopija (10-15% rezolucija i boje losije) cca 3000,00 din ORIGINAL.
Proveri PP.
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.