Sta je s kamerom, d880?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
kalakotra
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 02. Jan 2010. 12:34

Sta je s kamerom, d880?

Post od kalakotra »

Imam neko vreme samsung d880, i zadovoljan sam s njim, ali od pre neki dan pocela je kamera da ne radi.... izbaci mi PREVIEW ERROR kad hocu da je pokrenem i ugasi se(kamera) vrati me na glavni meni, zna li neko o cemu je rec, dal je mozda softverski kvar ili hardverski, hvala unapred.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

Ja mislim da je softverski i da treba da se flesuje softver, a to moze jedino u servisu
( moze i preko flash kabla, ali ako ga imas i znas da odradis ( ili neko drugi ) i flash kabl nema veze sa obicnim kablom sto se tice flesovanja )

Ne znam za varijantu sa Multiloader-om gde se koristi obican usb da li ga ovaj model podrzava. Za ovo googlaj kao i za softver kojim ces da flesujes ukoliko se odlucis za ovaj postupak.
Nokia Lumia 630

kalakotra
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od kalakotra »

pa nemam ovde blizu servis, a ne daje mi se ovde lokalcima jer i oni nose u susedne gradove kad nakupe nekoliko telefona, i treba da ostanem bez tel ko zna koliko, a oba broja su mi tu...

E da ne duzim, hvala na objashnjenju, a kako da vidim to sa multiloaderom, imam samo obicni usb.... a ako ipak treba taj flesh kabl, da ga kupim samo zbog toga bolje cu odneti u servis kad budem isao negde...

kalakotra
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od kalakotra »

jel zna neko kako da obicnim usb kablom probam da uradim neshto ako je moguce??? :? e ovo mi je definitivno za nauk da izbegavam samsung....

Odgovori